Vojvodina časti navijače posle sjajnog starta u Superligi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.02.2017.
11:23
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novosadski superligaš na najbolji način započeo je drugi deo superligaške sezone, pa želi da tako nastavi i narednog vikenda na svom terenu.

EPA/ENNIO LEANZA
EPA/ENNIO LEANZA

Povezane vesti

Podsetimo, Vojvodina je proteklog vikenda savladala Spartak u Subotici sa ubedljivih 4:1, što je ujedno i najlepši poziv njenim navijačima da ispune tribine ''Karađorđa'' u sledećem kolu, kada u Novi Sad stiže ekipa beogradskog Rada.

S tim u vezi, uprava kluba odlučila je da ulaz na tu utakmicu bude BESPLATAN! Tačnije, ulaznice za ovu utakmicu moći će besplatno da se preuzmu na blagajni stadiona.

Utakmica između Vojvodine i Rada je na programu u nedelju od 17 časova, a iz novosadskog kluba podsećaju da će podela ulaznica početi najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

''Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) preuzimaće se ulaznice za zapad i istok, s tim da će se ulaznice za istok preuzimati i na blagajni između severne i istočne tribine (pored restorana 'Ognjište'), dok će se ulaznice za sever preuzimati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini 'Karađorđa'.

Jedno lice moći će da preuzme najviše tri ulaznice, pri čemu će za ulazak na stadion ulaznice morati da imaju i deca svih uzrasta.


Fudbalski klub Vojvodina na ovaj način želi da se zahvali svojim pristalicama za sjajnu podršku na meču prethodnog kola, protiv Spartaka u Subotici, i poziva sve svoje navijače da ispune tribine 'Karađorđa' i još jednom pruže podršku i pomognu našim fudbalerima, koji nastavljaju da se bore za vrh tabele u Super ligi'', navodi se u današnjem saopštenju na klupskom sajtu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke