Voja kapiten potvrdio: ''Najbliži sam Palermu!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.08.2014.
23:48
Izvor: Sportske.net, Beta

O transferu zamenika kapitena Partizana Vojislava Stankovića na Apeninsko poluostrvo se poslednjih dana sve glasnije govori, ali transfer nikako da se ostvari. Hoće li Voja igrati u Bakuu?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Svojevremeno je svojim pogotkom iz jedanaesterca protiv Anderlehta uveo Partizan u Ligu šampiona, a za nekoliko dana će imati priliku da sa crno-belima proslavi i još jedan plasman u Ligu Evrope.

Osim ako do tada ne postane bivši fudbaler Partizana...

Naime, kako smo već objavljivali, za Stankovićeve usluge se interesuju i Lacio i Palermo, a kakva je trenutna situacija po tom pitanju, on je otkrio u razgovoru sa novinarima posle meča sa Nefčijem.

"Ništa još nije gotovo...Očekujem da ću igrati u revanšu, mislim da ću da se dogovorim nešto sa upravom. Trenutno sam najbliži Palermu, koliko znam ostali su neki detalji, ali moraću da ostanem koncentrisan na revnaš", rekao je Stanković.

Dakle, kako sada stvari stoje, Stanković će ipak biti na raspolaganju treneru Nikoliću u revanšu u Bakuu, a plasman u Ligu Evrope bio bi i najlepši oproštaj iskusnog štopera od crno-belog dresa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke