Voja i definitivno otišao, Marku danas stiže štoper!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 02.02.2015.
09:08
Izvor: Sportske.net, Sport

U Partizanu se nekompletni spremaju za nastavak, ali stižu dobre vesti za trenera Nikolića!

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je ostao i definitivno bez Voje Stankovića, bila je aktuelna priča da će ostati i potpisati novi ugovor, ali dugogodišnji defanzivac nastavlja karijeru u Azerbejdžanu.

Inter Baku je odrednica, kako je "Sportu" potvrdio, Stanković će potpisati ugovor na dve sezone.

Ali, dobiće i dostojnu zamenu, danas na pregovore stiže Slovenac Balažic. On je veoma raspložen da obuče dres Partizana, ima i druge ponude, ali bi želeo da obuče crno-beli dres.

Podsetimo, Marko Nikolić upozorava da je poslednji čas da se dovede pojačanje u poslednjoj liniji, uigravanje tima počinje, a dolazak Balažica će biti i poslednji ove zime.

Što se odlazaka tiče, Pantić je i dalje u klubu, čeka Čelsi, moguće je da ostane i na proleće, ali je ipak bliža varijanta da se preseli među "Plavce", a onda ode negde na pozajmicu.

U svakom slučaju, danas bi trebalo da bude vesti iz Humske, a posle Bandalovskog još jedan stranac će izgleda popuniti rupe u odbrani.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bogi with the trojka
Monday, 02.02.2015
10:35

Ako potpisemo Balazica,dovedemo Alivodica ili malog Gacinovica,i eventualno jos jednog odbrambenog(Tubica mozda),moze da se kaze da je bio dobar prelazni rok,ovako jos uvek nista,ako ode Danko ili Skule,obecali su Klea,tako da videcemo.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 02.02.2015
16:46

Lukač-Bandalovski-Ilić-Balažic-Volkov/Petrović-Drinčić-Brašanac-Živković-Babović/Grbić-Škuletić-LazovićnOdličan tim uz Sašu Ilića koji bi ulazio sa klupe imamo stvarno jak tim.nUprava nije obećala Clea, jer je nemoguće ga dovesti jer je pod ugovorm sa otkupnom klauzulom od 800.000 € a to Partizan definitivno nema. Tubić nam ne treba jer imamo Ćirkovića i Ostojića kao zamene a on traži platu od 350.000 € što Partizan opet nema, fali nam samo jedan napadač ukoliko bi Škuletić ili Lazović otišao iz kluba, umesto Stankovića će doći Balažic, umesto Pantića (nadam se da će otići jer 900.000 € nije malo za igrača kojem ističe ugovor na kraju sezone) smo doveli Babovića a imamo i Grbića tu... Treba pokušati prodati Markovića i Luku.

avatar
Volt-ai-Re
Monday, 02.02.2015
20:42

A Ninkovic? Stevanovic ce igrati vise od Ostojica, siguran sam u to:-)