Vlahović uslikan sa dresom 'Viole'

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.06.2017.
17:15
Izvor: Sportske.net

Najmlađi debitant u istoriji fudbalskog kluba Partizan obavio je početkom nedelje obaveze koje je imao u Firenci, gradu koji će mu postati dom od januara naredne godine.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Srpski fudbaler Dušan Vlahović (17) pohvalio se na "Instagramu" fotografijama koje su nastale tokom njegovog boravka u Firenci.

Napadač Partizana otputovao je početkom nedelje u Italiju kako bi obavio lekarske preglede i obavezao se Fiorentini na vernost u skladu sa dogovorom dva kluba.

"Viola" je prethodne nedelje na zvaničnom sajtu saopštila da je otkupila ugovor Dušana Vlahovića i da će omladinski reprezentativac Srbije preći u klub iz Firence kada napuni 18 godina.

Dušan Vlahović se u Firenci već slikao sa dresom Fiorentine, a ujedno je imao priliku da izađe na teren stadiona "Artemio Franki" koji se priprema za nastupajuću sezonu.

"Veoma sam srećan što sam potpisao ugovor sa ovako velikim klubom i postao deo Viole" poručio je Vlahović na italijanskom.

Zvanično nema informacija oko toga koliko će crno-beli zaraditi od Vlahovićevog transfera, ali se na osnovu onoga što se govorilo pre pola godine može spekulisati o sumi od oko milion, milion i po evra.

@acffiorentina la mia nuova casa💜 #ducinho🏹🤞🏾🍀🦊 #bomber9

A post shared by ducinho🤞🏾🏹🇷🇸 (@vlahovicdusan9) on Jun 28, 2017 at 4:13am PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoIvanna18
Thursday, 29.06.2017
01:00

Ma sve ti je to biznis samo sto pre da otkace nekoga ko vredi, pa onda samo pricamo kako Jugoslovenski klubovi su bili neko i nesto u Evropi, kad su drzali svoje talente po 5-6 sezona u klubu, ovako necemo mi nigde stici najveci uspeh plasaman u grupne faze Evropskih liga, svake 5te godine.

avatar
Bafana
Wednesday, 28.06.2017
20:11

Daleko mu lepa kuca , klinac idalje ali čisto sumnjam da ce napraviti neku karijeru ,odskače od vršnjaka svojih ali u seniorskoj apsolutno nista nije pokazao . Kroz koju godinu tandem sa Šaponjićem u Teleoptiku .

avatar
ZubA
Wednesday, 28.06.2017
18:13

Jao da mi je znati samo ko je bese pricao da ce ga prodati za minimum 5m ili 10 :D Eto vam te pare :D

avatar
Wednesday, 28.06.2017
17:45

Pa brate, jel mogu ovi nasi klubovi da ubace neki procenat od sledece prodaje kad ih vec ovako prodaju za sicu? Nastasica isto ovako prodali za sicu i ovi ga posle prodali za lepe pare. Markovica isto... Da li moguce da bas ne mogu da ubace to u transfer???

avatar
ZubA
Wednesday, 28.06.2017
18:14

Pa verovatno mogu, samo to ne odgovara pojedincima iz uprave verovatno.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 28.06.2017
18:32

Ubace oni to ali za sebe... ispod zita.