Više nema dileme, ovo je plan za Vieiru i Moučea!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.12.2016.
10:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Aktuelni šampion Srbije zauzeo je jasan stav po pitanju dvojice stranaca koji su podbacili u jesenjem delu sezone. Generalni i sportski direktor Crvene zvezde saglasni i nedvosmisleni po pitanju pomenute dvojice.

Beta/Branislav Božić/ Ds
Beta/Branislav Božić/ Ds

Povezane vesti

Jesenji deo sezone polako se bliži kraju pa tako sve češće možemo da čujemo priče vezane za planove koje naši najveći klubovi imaju vezano za predstojeći prelazni rok.

Aktuelni šampion Srbije moraće da podvuče crtu nakon poslednje dve utakmice u jesenjem delu sezone, a navijače posebno interesuje status stranaca koji su potpuno podbacili u prethodnom periodu.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i sportski direktor Blažo Raosavljević govorili su na tu temu za štampane medije u našoj zemlji, pa je tako potvrđeno da Pablo Mouče želi da napusti klub do kraja godine.

"Mouče je igrač sa najboljim 'si-vijem' koji je došao, u maju osvojio titulu, ali se nije adaptirao. On je došao sa korektnim predlogom da raskinemo ugovor u decembru, jer želi da ode u drugi klub i igra. I ne ucenjuje Zvezdu, ne traži novac" otkriva Zvezdan Terzić za "Novosti".

Sa druge strane, situacija oko Huga Vieire nije tako jednostavna jer će Portugalac uskoro ući u poslednjih šest meseci ugovora što znači da će imati slobodu da pregovara sa drugim klubovima.

Jasno je i ovde da će crveno-beli tražiti najbolje moguće rešenje, a to je u ovom slučaju prodaja fudbalera koji je u prethodnoj sezoni bio jedan od dvojice najboljih pojedinaca u timu Miodraga Božovića.

"Bilo smo sa njim na korak da se dogovorimo oko ugovora, ali problem je njegov odnos prema treninzima, utakmicama i nezadovoljstvo tretmanom kod trenera. Promenio se, možda se zasitio, ako u januaru bude odlazio ostvarićemo dobar prihod od transfera" poruka je Zvezdana Terzića.

Jasno je dakle da će pozajmica Pabla Moučea biti okončana šest meseci ranije nego što je bilo dogovoreno tokom prethodnog leta, a evidentno je i to da će Zvezda oberuče prihvatiti iole dobru ponudu za Vieiru kako ne bi ostala bez ikakve zarade.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Thursday, 08.12.2016
01:44

Nikad mi nece biti jasno kako to hugo nije u formi kada je postigao skoro više golova od sikimica za petinu vremena

avatar
Аполо
Wednesday, 07.12.2016
21:02

Ostacemo nazalost po ko zna koji put bez zarade kada je Vieira u pitanju.

avatar
Povratak kralja #47
Wednesday, 07.12.2016
19:45

Mouče pre dolaska u zvezdu na argentinskom radiju izjavio da u zvezdu dolazi zbog para, Mouče pred odlazak iz zvezde ne traži para od zvezde već samo (da ode) da igra. Verujem ti, sve je tako. Letos je 2M € malo za Huga, a sada 6 meseci pre isteka ugovora ćete ostvariti dobar prihod od transfera? Nezadovoljstvo tretmanom od trenera, reče Terzić i vrati lopticu u Grofovo polje. Pazite sad, već u subotu u izjavi nakon utakmice Grof vraća loptu u Terzićevo polje. Napred Grofe! :D

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 07.12.2016
15:55

Све што сам рекао за Виеиру био сам у праву.

avatar
Borussia Dortmund
Wednesday, 07.12.2016
12:47

Kako bi bilo lepo da ti odes,a Zvezdu ostavis Zvezdasima,ljudima koji vole klub i cija je ona zapravo!!!

avatar
Wednesday, 07.12.2016
11:47

Ne kaze se Huga.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 07.12.2016
15:58

Nije niko ni rekao, nego napisao. ;)

avatar
Wednesday, 07.12.2016
17:48

Citaj kako je napisano, pisi kao sto govoris.

avatar
chaki
Wednesday, 07.12.2016
11:40

Hugo za drvo sikimica je licno Bobo Vieri