VIŠE NEGO ZASLUŽENO - Nagrada ''komandantu'' Veljku!

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.05.2016.
17:17
Izvor: Beta

Nekadašnji selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović dobio je danas Majsku nagradu, najviše društveno priznanje iz oblasti sporta za uspeh ostvaren na Svetskom prvenstvu u Novom Zelandu, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza S

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Sportski savez Srbije tradicionalno svake godine dodeljuje Masku nagradu za izuzetna ostvarenja na medjunarodnom planu i u domaćem sportu.

To laskavo priznanje danas je dobio fudbalski stručnjak Veljko Paunović, koji je sa državnim timom u Novom Zelandu osvojio titilu prvaka sveta u konkurenciji do 20 godina.

Svečana ceremonija dodele nagrada održana je u Skupštine Srbije, a tom dogadjaju prisustvovali su predstavnici Sportskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta, kao i mnogi drugi predstavnici granskih saveza srpskog sporta.

Nagradu u ime Veljka Paunovića primili su osvajači Svetskog prvenstva Predrag Rajković, Mijat Gaćinović, Milan Gajić i Filip Manojlović.

Zbog obaveza u svom klubu, Čikagu, Paunović nije mogao lično da primi priznanje, ali se zahvalio putem video linka.

Dobivši ovo priznanje Paunović se našao u društvu lauerata medju kojima su Miljan Miljanić, Svetozar Gligorić, Milan Galić, Igor Milanović, Aleksandar Đorđević, Aleksandar Šoštar, Ljubinko Drulović i mnogi drugi istaknuti sportisti, navodi se u saopštenju FSS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke