Vijera zavoleo Zvezdu, ali jedna ''sitnica'' sreću kvari

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.11.2015.
00:01
Izvor: Sportske.net

U jeku Zvezdine fenomenalne serije pobeda ove jeseni, sve češće ponovo u prvi plan izbija velika finansijska kriza u klubu iz Ljutice Bogdana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Na tu temu je tokom prošle sedmice u svom stilu govorio i trener Miodrag Božović, koji je čak primetio da u jednom trenutku u klubu nije bilo ni kafe.

Kriza je evidentna, u ponedeljak su aktuelnizovana dugovanja Elektrodistribuciji, zbog čega nakratko ponovo nije bilo električne energije na ''Marakani'', sve dok nije potpisan još jedan, ko zna koji po redu reprogram za izmirivanje zaostalih obaveza.

Postavlja se, naravno, pitanje i kako sve to utiče na igrače Crvene zvezde, posebno one koji su došli iz inostranstva.

Tom temom se bavio napadač crveno-belih Ugo Vijera, u prepisci sa navijačima Zvezde na Instagramu.

Povod za to bila je fotografija iz jednog beogradskog restorana, koju je Vijera objavio na Instagramu, a zatim konstatovao sledeće:

''Srećan sam u Zvezdi. Zavoleo sam grad, klub, navijače, ali imam i porodicu i potreban mi je novac. Ipak, verujem da će uskoro sve biti rešeno, najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo''.

Sushi #top

A photo posted by Hugo Vieira (@hugovieira10) on Nov 2, 2015 at 12:38pm PST

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Prevrcem se u grobu!
Tuesday, 03.11.2015
17:30

the honeymoon is over!

avatar
Zvezdu voli Srbija
Tuesday, 03.11.2015
14:55

Sve ce biti reseno na vreme, a vi samo nastavite da dominirate.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 03.11.2015
11:22

Za te pare koje zaradjujes ovde mozes lagano ne da zivis nego da uzivas i da kupis nekoliko skupih automobila i stanova i obezbedis dete, govorim u Srbiji, a samo se pitam koliko kosta ta vecera tu za tim stolom, i koji smrtnik moze to sebi da priusti od svoje bedne crkavice, da ne kazem plate...

avatar
Don Silvio
Tuesday, 03.11.2015
10:43

Pa nemoj se hraniti po elitnim restoranima nego kuhaj kod kuce

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Tuesday, 03.11.2015
09:37

Kad ce vise ta famozna privatizacija, gde je zakonska regulativa koja tome prethodi?!

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Tuesday, 03.11.2015
09:36

A sto ne prenesete sve? Njegova izjava ni najmanje nije bila bezazlena...

avatar
Zvezda 91
Tuesday, 03.11.2015
03:17

Mili bice para samo je sreca bitna, veruj mi.

avatar
Ivan Micic
Tuesday, 03.11.2015
03:13

Mediji se baš trude da pokvare Zvezdinu pobedničku atmosferu!!! Zamislite da nešto ovako pišu o Partuzanu,odmah bi bilo:HAJKA NA PARTIZAN,DRŽAVA HOĆE DA NAS UNIŠTI ITD... Kada su mediji pisali kako Partizan nije platio grejanje ili ono vešanje radnika na stadionu,odmah su svi grobari počeli da pričaju kako ih svi sabotiraju uoči važnih mečeva!!! A sada će da se slade,i da se nadaju da Zvezda raspusti ceo tim...

avatar
NeWave86
Tuesday, 03.11.2015
13:48

Pa sta mislis da sad treba da vam oproste sve dugove jer vi pobedjujete?nDovoljno je reci da zvezda godinama unazad registruje igrace pod zabranom registracije...i svaki prelazni rok dovodi najvise igraca...i niko se ne zapita KAKO?!...polovinu tih igraca ne plati uopste...nZvezdu vodi covek koji je bio na poternici interpola zbog muljanja sa Ofk-om....nestao na par godina...i sve zaboravljeno,Terzic sportski radnik cist ko suza...pa KAKO?!!..jel treba da zaboravimo jer pobedjujete sad?nIsto vazi i za Partizan....lopovcine bre u svakom klubu u Srbiji.Nemoj biti plitak.

avatar
NeWave86
Tuesday, 03.11.2015
23:49

U tom gledanju kroz prste i jeste najveci problem....to upravo omogucava povecanje dugova.da vam nisu gledali kroz prste igrali bi sa vasim klincima,bili 3,5,6..ili 1 nije vazno uopste....i danas bi bili zdrava sredina sa domacim igracima koje bi bili spremni za prodaju.A ne svaki prelazni rok dovodis krseve i potpisujes im platu koju nemas da im das.nPonavljam ni Partizan nije sjajan...ali mislim da se Zvezdi mnogo vise prasta..

avatar
Ivan Micic
Tuesday, 03.11.2015
18:29

Druže,vi ste za sada stabilan klub,ali šta na primer,da i vi nemate para za licencu JSL??? Jel bi isto pričao,kao za Zvezdu,da ne treba da vam progledaju kroz prste??? Nemoj tako druže moj,jel vidiš kako se kolo sreće okreće,dp pre tri godine ste sve moguće trofeje osvajali,a Zvezda se gasila,a vi sad nemate para,kako to??? To govori da klubovi zavise od politike,zar stvarno mislite da ste one silne trofeje osvojili bez pomoći političara??? I da,u pravu si,sve dok se ne izvrši dobra privatizacija,mi ćemo ovako da se svađamo!!!

avatar
Doktor Mabuz
Tuesday, 03.11.2015
03:07

Ispit za Terzica , da vidimo koliko je sposoban ili nesposoban da resi ovaj problem , a racun za struju moze da saceka.