Vijera se naljutio: ''Izvrću moje reči!''

Autor: Darko Mitrović
subota 26.03.2016.
22:43
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Napadač Crvene zvezde jedva čeka nastavak prvenstvenih borbi u Zvezdinom dresu, uz pokušaj obaranja rekorda Benfike po broju uzastopnih trijumfa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U ovom trenutku Benfika vodi sa 29:24 protiv Zvezde u toj evropskoj trci, a crveno-beli su već ušli u istoriju, pošto su pobedom u Novom Pazaru oborili rekord na domaćoj sceni.

Sve to, kao i činjenica da je najbolji strelac lige i da ima priliku da nadmaši Džejmija Vardija po broju uzastopnih mečeva u kojima je postizao golove, raduje Uga Vijeru, portugalskog napadača koji je aktuelnu prvenstvenu mini-pauzu iskoristio i za boravak u svojoj domovini.

''Mnogo mi je važnije da Zvezda nadmaši rekord Benfike nego ja Vardijev! Golovi su za mene normalna stvar, radim to celog života. Ali ceo tim je na pragu da uradi nešto što nije normalno!

Možemo da oborimo rekord star skoro pola veka, to je životna prilika svih nas da se upišemo u istoriju evropskog fudbala. Verovatno niko od nas više nikada neće imati šansu za tako nešto, gde god budemo igrali fudbal'', objašnjava Vijera, a prenose ''Novosti''.

On je još jednom istakao sjajnu atmosferu u ekipi, poručio da se to ne kupuje novcem, ali raspoloženje su mu malo pokvarili pojedini portugalski novinari koji su ovih dana objavili njegovu navodnu izjavu kako će biti najboji Zvezdin igrač u istoriji.

''Izvrću moje reči, nekad i jedan zarez napravi veliku razliku u kontekstu. Nisam glup da tvrdim kako sam najbolji igrač u istoriji kluba. To je čista glupost, koju je napravio jedan novinar.

Pa, Zvezda je bila prvak Evrope, ima toliko legendi... Morao bih dva puta sa Zvezdom da osvojim Ligu šampiona kako bih konkurisao za tako nešto'',
istakao je Vijera i dodao da od sada za tamošnje medije ''priča samo na terenu''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RadovanRD
Sunday, 27.03.2016
13:10

Hugo munjo! Mnogi nisu verovali u tebe do derbija ali si iskidao deo sezone posle derbija!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 27.03.2016
09:56

Pusti ti njih neka samo pišu Hugo, a ti samo nastavi da rešetaš mreže i ništa drugo.

avatar
indija durot
Sunday, 27.03.2016
00:54

Ali je zato najbolji stranac u istoriji kluba..A mozda i nase lige.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 27.03.2016
09:59

On i Lućo su sigurno dva najbolja stranca što su igrali u Zvezdi. Ovo je prvi put da smo pogodili prava pojačanja.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 27.03.2016
12:54

@Silvio, ja ne pamtim da je jedan odbrambeni igrač stranac postigao toliko golova i imao toliko asistencija kao Ibanjez. Ne pamtim ni da je jedan napadač stranac postigao toliko golova koliko Vieira. Bilo je njih još koji su zadovoljili kao što su Kastiljo, Borha i Kadu i još neki, ali ova dvojica su po meni daleko ispred svih. Pozdrav.

avatar
Don Silvio
Sunday, 27.03.2016
12:07

Nebi bas rekao ali su sigurno medju boljima. Meni je najveci utisak ostavio kastiljo i onaj brazilac sto je bio prvi u zvezdi adilson il kako se vec zvao bilo je davno pa sam i zaboravio