Vijera ne žuri iz Zvezde, ali jedan novajlija već ''pakuje kofere''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.07.2016.
10:37
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Dug je avgust, mnogo toga će se izdešavati u Zvezdi do kraja prelaznog roka, u zavisnosti, pre svega, od daljeg učinka na evropskoj sceni.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Dugo se od kraja prethodne sezone spekulisalo o daljemo ostanku Uga Vijere u Crvenoj zvezdi, najavljivao se njegov prelazak u Marsej kao gotova stvar, ali je Zvezdin Portugalac i dalje u crveno-belom dresu i u petak je postigao svoj prvi ovosezonski pogodak za ekipu Miodraga Božovića.

U međuvremenu, priče o Vijerinom odlasku iz Zvezde su utihnule, a u izjavi za ''Žurnal'', najbolji strelac Crvene zvezde u najvećem delu prošle sezone, poručio je da dok Zvezda ne završi posao u kvalifikacijama, i ne razmišlja o eventualnom novom transferu.

''Svi u klubu znaju da želim da ostanem u Zvezdi'', jasan je Vijera.

Ali, u međuvremenu, jedan od brojnih novajlija iz aktuelnog prelaznog roka, Novozelanđanin Adam Mičel, najverovatnije će ''spakovati kofere'' i početkom avgusta otići na pozajmicu u redove ivanjičkog Javor Matisa, prenosi pomenuti list.

Mladi defanzivac za sada nije uspeo da se nametne treneru Miodragu Božoviću, pa je procenjeno da bi za njega bilo bolje da u narednom periodu igra u Javoru, nego da u Zvezdi bude u drugom planu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Sunday, 31.07.2016
22:38

A igrace Lukovic? Ja bi probao ovog momka, kao i Stojanovica.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 01.08.2016
11:49

Pa bolje je da bude standardan za prvu sezonu u Srbiji, a Luković će verovatno završiti karijeru posle ove sezone.

avatar
Branislav
Sunday, 31.07.2016
17:13

Kaljenje i nije tako lose... Posle kvalifikacija treba prodati Vijeiru, klub mora od neceg da zivi...a i bojim se da se ne zasiti Zvezde...

avatar
CZYNWA
Sunday, 31.07.2016
11:06

Ne znam koja je poenta Micelovog dovodjenja (osim da se neko ugradi), ima ugovor na godinu dana i salju ga na pozajmicu, to ima samo kod nas. Isto vazi i za Andriju Lukovica, koji jeste dobar igrac, ali realno nema mjesta.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 01.08.2016
11:50

Investicija za budućnost, sledeće sezone će Luković završiti karijeru najverovatnije, a Mitchel će zauzeti njegovo mesto i imati šansu da se dokaže, tako svi ozbiljni klubovi rade, samo u Srbiji je to čudno.

avatar
CZYNWA
Tuesday, 02.08.2016
10:14

Zasto je onda potpisan jednogodisnji ugovor ?? Znam, moze se produziti, ali kako da znas kako se igrac razvija ako nisi svaki dan sa njim. Ja se kladim da Micel odlazi na kraju sezone, jer se neko vec tu ugradio, tako da vise nema potrebe da ga drze u klubu !

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 31.07.2016
10:56

Sta znaci dovesti stranca i poslati ga na pozajmicu? Da je domaci igrac, razumeo bih... Ovo mi izgleda i dalje kao ona politika svako predlozi po jednog, pa od tri predlozenih oni dovedu dvojicu. Pa onda onaj ko je izvisio prosli put bira sledece pojacanje iako trener nije ni trazio tog igraca, ili je cak i iziricito rekao da mu se ne svidja... Smesno...

avatar
Doktor Trax
Sunday, 31.07.2016
10:55

Sta da se radi ko ce pored Lukovica minute dobit