Vieira 'pakuje kofere', transfer već u januaru?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.11.2016.
10:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Portugalski internacionalac iz redova aktuelnog šampiona Srbije najverovatnije će napustiti Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku pošto je klubu potreban novac a Hugo Vieira više nije 'onaj stari'.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije neočekivano je ušao u problem u slučaju portugalskog napadača Huga Vieire pošto se niko nije nadao da će biti problema oko potpisivanja novog ugovora koji garantovao da Zvezda neće ostati praznih džepova.

Na osnovu onoga što je prethodne nedelje izrečeno od strane samog fudbalera, predstavnika kluba i menadžera Huga Vieire, jasno se može zaključiti da stvari ne idu po planu i da Zvezda mora da nađe način da razmrsi ovaj "gordijev čvor".

Situacije je trenutno takva da Hugu Vieiri ugovor ističe narednog leta i već u januaru će imati mogućnost da pregovara sa klubovima koji ga žele u svojim redovima.

Jasno je da u Crvenoj zvezdi ne smeju sebi da dozvole luksuz da im strelac više od trideset golova u prethodnoj i tekućoj sezoni ode, a da klub ne pritom ne zaradi ni dinara.

Kako trenutno stoje stvari, rukovodstvo FK Crvena zvezda pokušaće da privoli Huga Vieiru na potpisivanje novog ugovora uz garanciju da bi bio prodat već u predstojećem prelaznom roku, piše današnji "Sportski Žurnal".

Šef stručnog štaba Miodrag Božović uveliko priprema ekipu za prolećni deo sezone, a u njegovim planovima nema Huga Vieire koji je od prvog strelca ekipe pao na marginu zbog nešto slabije forme ali i situacije koja se tiče produžetka ugovora.

Crvena zvezda će u zimskom prelaznom roku svakako morati da prodaje da bi zaradila novac neophodan za normalno funkcionisanje, a sve su prilike da će na vrhu transfer liste stajati ime Huga Vieire.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 08.11.2016
19:15

Већ дуже време се воде преговори са два клуба о његовом трансферу.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 08.11.2016
14:27

Opet lupanje,ne znam samo dokle :)

avatar
CZYNWA
Tuesday, 08.11.2016
12:59

Није Хуго уопште у лошој форми, него му не дају да игра због уговора. Искрено, ја и даље тврдим да је мајстор за наше прилике и бољег тешко да можемо довести, али боље да иде, јер су нам паре очајнички потребне, тако да, ако се ишта може зарадити, нека га продају. Стиже Вујаклија, ту су Орланињо и расни голгетер Сикима, Вучићевић и Јовељић могу добити шансу, тако да се може и без Хуга, али без пара тешко.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 08.11.2016
14:56

Isreno kolko mozete da uzmete za Huga, 6.meseci nije odigrao kvalitetnu utakmicu, na jacim utakmicama (kvalifikacije za LS, i donekle Vojvodina i mi) je bio blago receno smesan.

avatar
Данило Сaвић
Tuesday, 08.11.2016
19:46

Koliko možeš uzeti za momka koji je čak i u lošoj formi, čak i gotovo nikad starter, a opet prvi na listi stjelaca, hmm?

avatar
DuskovicSRB
Tuesday, 08.11.2016
12:17

Dokle kardinalne greške s transferima?? Lepo ste mogli da prihvatite ponudi Marseja, i svi srećni i zadovoljni. A postupili ste kao da se radi o našem igraču od 18 godina, a ne o 28-godišnjem Portugalcu.

avatar
CZYNWA
Tuesday, 08.11.2016
23:59

проблем је што те понуде није ни било, па зар мислиш да би Терза било шта одбио ? То су само новинарске приче које су добре за обе стране, јер новинари имају о чему да пишу, а Терза покушава да му дигне цијену, не би ли се како уградио у трансфер.

avatar
DuskovicSRB
Thursday, 10.11.2016
19:58

Ne verujem da nije bilo ponuda posle onakve Ugove sezone, ako ih tad nije bilo kako će ih sada biti? Pre će biti da je to drugo što si rekao, da pokušava da mu digne cenu.

avatar
Branislav
Tuesday, 08.11.2016
11:56

Gledajte vi da prodate Moucea koji je i dosao povredjen u Srbiju, a kome su digli platu kao da je Mesi... A mogli bi i da razmatrate slucaj Ruiz, kao i Fibel (uopste i ne znam sta se desava sa njim i da li je ziv)...

avatar
veconi11
Tuesday, 08.11.2016
17:26

mouce ide na zimu zvezda ga nije kupila nego pozajmica sa mogucnosti kupovine a Fibel 99% dobija papire sad na zimu eventualno na ljeto a RUIZ ostaje jer je duplo vise pokazao i od mouce-a, fibela i kange..

avatar
veconi11
Tuesday, 08.11.2016
17:31

Mouce ide na zimu posto on je u Zvezdi samo na pozajmici sa mogucnosti kupovine a Fibel dobija papire sad na zimu eventualno na ljeto posto nista nije pokazao kao igrac a Ruiz ostaje sigurno bolje da ode kanga da oslobodi plate jer nije pokazao nista od onoga sto se ocekivalo