Vieira o ONOM golu: "Ne znam kako mi je uspelo"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.12.2015.
14:07
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Portugalski internacionalac iz redova Crvene zvezde poručio je da mu više od golova znače pobede, a uz osmeh je priznao da ni sam ne zna kako mu je pošlo da postigne gol o kojem se priča.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prethodna nedelja donela je mnogo turbulencija na stadionu "Rajko Mitić" pošto je ekipa Miodraga Božovića doživela durgi najteži poraz u istoriji Crvene zvezde na domaćem terenu.

Borac je kao gost savladao crveno-bele rezultatom 5:1 i izbacio ih iz nacionalnog Kupa, a deo fudbalske javnosti posumnjao je da će posle prvog poraza u domaćim takmičenjima krenuti sunovrat.

Crvena zvezda je u nedelju gostovala Čukaričkom u okviru 20. kola Superlige i savladala "Brđane" rezultatom 7:2 čime je na najbolji mogući način odgovoreno na poraz od Borca.

"Ljudi su u sredu već počeli da pričaju, kad smo izgubili od Borca, kako ćemo izgubiti i na Banovom brdu. Ali, uvek imaš revanš u fudbalu, ili priliku da se ispraviš, iskupiš. Mi smo imali  priliku posle četiri dana da se iskupimo, i pokazali smo ko smo i šta smo" kazao je Hugo Vieira.

Portugalski internacionalac postigao je dva gola u ubedljivoj pobedi Crvene zvezde pa se sa deset pogodaka našao na drugom mestu liste najboljih strelaca u Superligi.

Nakon duela sa Čukaričkim priča se samo o drugom golu Huga Viere koji je pao pošto je Portugalac driblinzima iz igre izbacio četvoricu igrača i golmana "Brđana".

"Ne znam ni ja kako sam to uspeo... Volim da driblam, to je moja tipična igra. Naravno, nekada dribling ne prođe, ali ovoga puta je prošao i ispostavilo se da sam uspeo da postignem gol, i što je važnije, da smo ubedljivo pobedili" dodao je Vieira.

Do kraja jesenjeg dela sezone Crvena zvezda će odigrati još dve utakmice a od svojih navijača će se na stadionu "Rajko Mitić" oprostiti duelom sa Radnikom iz Surdulice koji je na programu u subotu od 18 časova.

Чукарички - Црвена звезда 2:6 75' Хуго Виеира

Posted by Супер Лига on недеља 6. децембар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stanko Bacic
Tuesday, 08.12.2015
20:57

Kao zakoreli navijac partizana kazem da Viera nije za nasu ligu.Svakom timu u Portugalu bi bio odlicno pojacanje!

avatar
MozdaRealan
Tuesday, 08.12.2015
22:47

Napadac njegovog kalibra dugo nije igrao u srbiji. Jednostavno maestro i kada ne da gol i masa sanse veoma je koristan na terenu

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Tuesday, 08.12.2015
20:22

Na snimku izgleda kao da ti nije bilo tesko da das taj gol.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 08.12.2015
18:33

Malo si ih promesao.

avatar
Mia_San_Mia_Bayern
Tuesday, 08.12.2015
15:46