Vieira: "Kritikuju Ronalda i Mesija, što ne bi i mene"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.09.2016.
13:07
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Portugalski internacionalac iz redova Crvene zvezde tvrdi da negativne kritike ne utiču na njegovo samopouzdanje i da će vrlo brzo ponovo ući u prepoznatljivu formu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se prethodnog vikenda na čelo superligaškog karavana ali šampion u poslednje vreme ne može da računa na golove prošlosezonskog drugog strelca ekipe.

Portugalac Hugo Vieira "posti" više od mesec i po dana, a teško da je mogao da zamisli bolju priliku za prekid negativne serije od one koja mu se ukazala u derbiju sa Vojvodinom.

"Za mene je najvažnije da ekipi ide dobro, da zauzimamo prvo mesto, a to što sam na meču sa Vojvodinom promašio neke šanse koje inače uvek pogodim pripisaću manjku sreće. Ovog puta nisu ušle, sledeći put hoće sigurno. Sve je to fudbal" objašnjava Hugo Vieira.

Navijači još uvek pružaju podršku momku koji je u prethodnoj sezoni postigao 21 pogodak u Superligi Srbije, ali na društvenim mrežama ima i negativnih kritika na Hugov račun.

"Ne pratim društvene mreže, znam da ima kritika svuda. Da sam postigao golove protiv Vojvodine siguran sam da bi se našao neko da mi nešto zameri i tada. Pa, ljudi na društvenim mrežama kritikuju čak i Ronalda i Mesija, zašto ne bi i mene" kaže Portugalac.

Hugo Vieira je od početka sezone postigao šest prvenstvenih pogodaka na sedam odigranih utakmica, a na terenu je u proseku provodio 70 minuta što je bilo uslovljeno povredom.

"Sada se osećam sve bolje i bolje i siguran sam da ću se vratiti u formu koja me je krasila tokom prošle sezone. Na ličnom planu naravno da mi nije primarno da postanem najbolji strelac lige, mnogo mi je važnije da kao kolektiv dobro igramo i da osvojimo titulu" zaključio je Vieira.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvoj poziciji superligaške tabele sa dva boda više u odnosu na prvog pratioca, a narednu utakmicu igra u Ivanjici protiv Javor Matisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NEMANJAAA
Thursday, 29.09.2016
16:00

Hugo posle derbija place DUGO DUGO DUGO!!!!!!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 29.09.2016
13:27

Е још кад би ти био као Роналдо или Меси.

avatar
KO!
Thursday, 29.09.2016
15:36

na vasim zatvorenim utakmicama i jeste

avatar
KO!
Thursday, 29.09.2016
17:08

ne nego da pisem istinu o vama tebi i ostalim svetcima sa severa

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 29.09.2016
16:26

Федеру ти си на вестима о Звезди само да ботујеш.