Vieira heroj 'severa', velika Zvezdina partija za derbi "trojku"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.09.2015.
19:56
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana priuštili su ljubiteljima fudbala "večiti derbi" za pamćenje iz kojeg je kao pobednik izašao lider na tabeli i vicešampion Srbije. Junak utakmice bio je Hugo Vieira koji je u 50. minutu postigao gol za špice.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Lider na tabeli Superlige i vicešampion Srbije oborio je na pleća branioca titule u prvom ovosezonskom "večitom derbiju".

Crvena zvezda je kao domaćin savladala Partizan rezultatom 3:1 (1:1) u 149. "večitom derbiju" koji će ostati zapamćem kao jedan od najkvalitetnijih u poslednjih nekoliko godina.

Golove pogledajte OVDE!

Crvena zvezda: Kahriman, Petković (od 86' Luković), Ibanjez, Pavićević, Jovanović, Grujić, Donald, Plavšić (od 74' Ristić), Srnić, Vieira (od 69' Sikimić)

Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Leković, Balažic, Ćirković, Brašanac, Ilić (od 72' Jevtović), Babović (od 86' Ninković), Stevanović (od 64' Božinov), A. Živković, Oumaru

Kompletan tok susreta OVDE!

Dugo su navijači Crvene zvezde i Partizana čekali da fudbaleri dva tima uđu u "večiti derbi" spuštenih gardova i sa željom da što pre stignu do pogotka. Prvi deo prvog poluvremena 149. "večitog derbija" opravdao je taj epitet pošto su igrači "grizli" na svakom delu terena a nisu izostale ni šanse.

Abubakar Oumaru prvi se našao u šansi na večerašnjem susretu ali je njegov udarac završio daleko van okvira gola. Nakon tog udarca kamerunskog napadača Crvena zvezda preuzima inicijativu koja joj donosi nekoliko dobrih prilika.

Prvu veliku šansu za crveno-bele propustio je Aleksandar Katai već u petom minutu kada je nakon njegovog udarca lopta prošla kroz noge Živku Živkoviću i otišla ka autu paralelno sa gol crtom. U nastavku te akcije Luis Ibanjez je pronašao Huga Vieiru na penalu ali je njegov udarac glavom zaustavio Živko Živković.

Da je Slavoljub Srnić bolje primio loptu u 9. minutu našao bi se u stopostotnoj prilici, a kako se nije najbolje snašao Miroslav Vulićević ga je sustigao i omogućio Živku Živkoviću da pokupi loptu ispred krilnog napadača Crvene zvezde.

Tražili su crveno-beli penal u 14. minutu nakon centaršuta Srđana Plavšića ali je Milorad Mažić autoritativno pokazao da se igra nastavi jer Miroslav Vulićević nije imao nameru da igra rukom ako ga je lopta uopšte pogodila u taj deo tela.

Prilika koju je u 21. minutu propustio Marko Petković kao da je najavila ono što će se dogoditi nešto kasnije. Desni bek domaće ekipe šutirao je po zemlji i pored gola ali je nakon tog udarca bilo jasno da Partizanu gol visi u vazduhu.

Vodeći pogodak za Crvenu zvezdu postigao je Hugo Vieira u 26. minutu susreta nakon što je izbegao loše postavljenu ofsajd zamku zadnje linije Partizana. Odličan pas Srđana Plavšića spojio je Portugalca sa golom ali je Vieira pokazao kakav je majstor pošto je lob udarcem savladao Živka Živkovića i doveo Zvezdu u prednost.

Nakon vodećeg gola Crvene zvezde visok tempo lagano je počeo da jenjava a nervoza je počela da se uvlači među redove gostujućeg tima. Za svega nekoliko minuta Milorad Mažić je pokazao tri žuta kartona od kojih dva fudbalerima Partizana Andriji Živkoviću i Saši Iliću.

Taman kada se očekivalo da će crveno-beli stati na loptu i poluvreme uvesti u mirnu završnicu dogodilo se nešto totalno suprotno. Prvo je Alen Stevanović promašio zicer u 42. minutu nakon asistencije Abubakara Oumarua da bi samo tri minuta kasnije ispravio grešku.

Debitant u dresu Partizana dobio je pas u prostor između defanzivaca Crvene zvezde od strane Stefana Babovića a onda je naterao Damira Kahrimana da pogledom isprati kako lopta odlazi u malu mrežu.

Samo nekoliko trenutaka nakon što je Partizan izjednačio Milorad Mažić dao je znak da igrači krenu u svlačionice.

U istom ritmu u kojem su počeli prvo poluvreme fudbaleri Crvene zvezde i Partizana krenuli su u nastavku pa smo već posle 120 sekundi igre videli po jednu odličnu priliku na obe strane.

Prvi udarac u okvir gola Damira Kahrimana u drugom poluvremenu uputio je Alen Stevanović, ali je golman Crvene zvezde dobro intervenisao, da bi na drugoj strani Slavoljub Srnić prebacio prečku sa 16 metara.

Dve navedene šanse samo su bile uvertira za ono što je usledilo u 50. i 55. minutu susreta kada je Crvena zvezda izvela "blitzkrieg" i slomila Partizan zahvaljujući majstorijama Huga Vieire i Aleksandra Kataija.

Portugalski internacionalac zahvatio je loptu na nekih 25 metara od gola i parabolom postigao evrogol za špice i novo vođstvo Crvene zvezde! Nemoćni Živko Živković paradom je samo ulepšao gol.

Ekipa Partizana našla se u nokdaunu a završni udarac crno-belima zadao je Aleksandar Katai samo pet minuta nakon drugog pogotka Huga Vieire.

Defanzivac gostujuće ekipe Lazar Ćirković samo je parirao Aleksandru Kataiju koji se stuštio ka golu a Gregor Balažic zakasnio je da izblokira udarac veznog fudbalera Crvene zvezde pa je Živko Živković ponovo bio prinuđen da vadi loptu iz mreže.

Konačan rezultat 149. "večitog derbija" jeste postavljen u 55. minutu ali daleko od toga da nije bilo prilika da se Partizan vrati u meč i izbori barem remi. Do poslednjeg sudijskog zvižduka Milorada Mažića crno-beli su imali tri odlične prilike od kojih je dve propustio Abubakar Oumaru.

Dva puta je Andrija Živković spajao Kamerunca sa golom deset minuta pre kraja ali je Oumaru oba puta bio neprecizan pa je Partizan propustio šanse da se vrati u igri i izbori se za barem jedan bod.

Crvena zvezda je večeras vezala šestu pobedu u šampionatu i zacementirala lidersku poziciju na tabeli sa 23 osvojena boda, osam više u odnosu na Partizan koji ima i jedan meč manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

119 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Sunday, 13.09.2015
22:07

Kao sto rekoh delije dobili ste prvo poluvreme,drugo ce da pripadne aktuelnom sampionu,kad ce vam vratiti milo za drago.Cekamo vas u grotlu JNA!!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 13.09.2015
02:57

Pobeda je trebala da bude ubedljivija,mnogo smo bolji jednostavno previse,onaj gol su dali zbog loseg auta i to je to,bolji smo tri klase

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 13.09.2015
02:57

Sto Zivkovic nije igrao?

avatar
Damir85
Sunday, 13.09.2015
00:58

Mogu samo jedno reci na ove komentare: Pobedili smo, zasluzili tu pobedu po svemu prikazanom. Grobari mogu da se ljute ali je to trenutna cinjenica i realnost.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 12.09.2015
23:22

Napokon smo gledali jedan derbi koji je po igri i licio na derbi. Cestitam Zvezdi na zasluzenoj pobedi mada sam ja ocekivao da pobeda bude ubedljivija. Moram priznati da sam iznenadjen kakav otpor nam je pruzio partizan gde je nadmasio sebe, a zbog toga je izgubio sa samo dva gola razlike.

avatar
ujka Vanja
Sunday, 13.09.2015
00:45

Pitanje je da li bi se udostojio da cestitas Partizanu pobedu da je pobedio.Cestitas samo kad Zvezda pobedi.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Sunday, 13.09.2015
12:37

Nadam se da u zivotu necu cesto imati priliku da vama cestitam na pobedi.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 12.09.2015
22:26

Katai majstor!!

avatar
ujka Vanja
Saturday, 12.09.2015
21:12

Cim drzava zavrne slavinu i prestane da ulaze ode mast (Zvezda) u propast.Cekam da drzava dozivi sudbinu Grcke,sto pre se to desi tim bolje.Sramota ne mogu da uspeju sami pa imaju finansijsku podrsku od strane drzave,sudija na terenu,sklanjalica (OFK,Vozdovac,Spartak).Bruka,sreca sto ne navijam za Zvezdu.

avatar
i.sarajevo
Saturday, 12.09.2015
21:07

zvezda sad ima problem ima sedamnaes dvadeset igraca koji su klasa za nasu ligu a neigraju ostali dvanaest trinaest igraca i stop rezarvna klupa zvezde danas sve je jasno ko se razumije u fudbal, a za jovica sreca sto je dosao grof i napravice igraca od njega ,a neki talenat exstra mora da igra grofe samo spremni i koji izgaraju nek igraju

avatar
Saturday, 12.09.2015
20:54

Ko će preuzeti odgovornost za lošu selekciju igrača na poziciji štopera u Partizanu? Partizan ima 3 identična štopera, sva trojica (Balažic, Ćirković, Fabrisio) su spori, neokretni i igraju samo na svojoj strani bez da pokrivaju leđa štoperu do sebe i ispravljaju njegove greške uz to je Ćirković i fizički slab, tu je i Ostojić koga ne bih mogao da računam kao profesionalnog igrača jer je on to samo na papiru (ugovoru) i M.Stevanović koji brz, jak, skočan, ima dobar start i zna da pokrije saigraču leđa. Međutim M.Stevanović je poslat u Teleoptik, u srpsku ligu, a Ostojić koji je za srpsku ligu je u protokolu dok je Ćirković u prvoj postavi. Analogija Ostojiću i M.Stevanoviću su N.Petrović i Aškovski - Milinkoviću odlazi!

avatar
EDO
Saturday, 12.09.2015
20:47

Cestitam Zvezdi na vise nego zasluzenoj pobedi,jer su vise izgarali,zeleli,hteli,borili se od nas(Babovica,Ilica,Milinkovica)..e sad sto se tice nas,Pvo- Staviti Ilica od prvog minuta je kardinalna greska tako da smo u samom startu igrali sa igracem manje..Drugo- Staviti Babovica kao zadnjeg veznog je isto kao kad zabodes noz samom sebi u stomak,tako da se stice utisak da smo igrali sa 2 igraca manje..Trece-ne staviti Oumarua kao poluspica vec ga staviti da bude istureni centarfor je krivicno delo...Cetvrto-Zivkovic ok,Lekovic ok,Cirkovic ok,Balazic ok,Vulicevic polu ok,Brasanac ok,Babovic off,Ilic ne moze se oceniti jer nista nije uradio,u stvari uradio je to da izgubimo,Stevanovic ok,A Zivkovic ne moze se oceniti jer nista nije uradio,Baba kao i uvek najbolji i najblizi golu...elem,cestitam Zvezdi na pobedi..

avatar
Grof of PalmaCity
Saturday, 12.09.2015
23:37

kao prvo i jedino moras da se pomiris sa tim da je vas strucnjak pokusao da ponovi utakmicu sa proleca jer samo tako i moze da napravi neki rezultat!!!! To su u Zvezdi skapirali na najboli moguci nacin i prosli ste tako kako ste prosli, po meni cak i mnogo dobro kako stge zasluzili!!!! Ako ne verujes, podseticu te da je Milinkovic i na porolece poceo utakmicu bez klasicnog napadaca kao i danas, osi ako ti ne smatras da je vas strelac klasicni napadac....???

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 13.09.2015
09:07

Oumaru poluspic, Zivkovic OK, Cirkovic OK...

avatar
EDO
Sunday, 13.09.2015
00:02
avatar
perinho 777
Saturday, 12.09.2015
20:47

Zvezda je odigrala sjajnu utakmicu! trenutno je bolja od partizana,ima bolji tim i to se videlo! Bozovicu je samo trebalo vreme,sada ce sve bolje biti,sve sigurnije igramo i pobeda u derbiju je slag na tortu,neka samo tako nastave! Titula ce biti nasa ove sezone! Zvezda oooooo!!!

avatar
Dale Cooper
Saturday, 12.09.2015
21:36

Bili ste bolji danas, ali reći da Zvezda ima bolji tim je malo ostrašćeno... Imate sreću da mi imamo Milinkovića, to mi je nekako mnogo realnije... Tu smo negde u svakom slučaju, a danas je pobedila ekipa koja je taktički bila spremljenija i koja je više želela pobedu i na tome čestitam!

avatar
Grof of PalmaCity
Saturday, 12.09.2015
23:39

A sto da i ne budes realan??? Zvezda trenutno ima bolji tim i to je je vidljivo........ na svakoj poziciji, osim golmanske mozda...tu smo egal...

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 12.09.2015
23:04

Uglavnom se slažem. Tek što sam čuo da ste izabrali Milinkovića, ja sam već bio počeo da slavim titulu! Nadam se da vam neće pasti na pamet da dovedete nekog ozbiljnog trenera, a?

avatar
gorango
Saturday, 12.09.2015
20:46

Samo za one grobare koji su pricali da ce posle derbija sve biti jasno..Pa, bili su u pravu..valjda vam je sad jasnije..?

avatar
Zoran Vukic
Saturday, 12.09.2015
20:42

cestitam zvezdi na pobedi a Kizu da je taktcki rasturen Ilicu legendi(bijologija radi svoje)nema snage jeli sad zadovoljan stigo je Vukotica i dve njgove greske dva gola plus zadnja linija stalno gresi Kizo ge su ti brzanci Trujic ili Grbic Kizo tvoj poraz ma sta pirco

avatar
ZubA
Saturday, 12.09.2015
22:28

Nije mnogo :D Svega par recenica, videlo se posle meca :D

avatar
jv
Saturday, 12.09.2015
20:41

Pobedili smo zato sto imamo bolje igrace u veznom redu, Plavsic je napravio razliku danas, brzi smo i dobro kontrolisemo loptu, Katai je za klasu bolji od ostalih, Viera je zabio dva, sad kritikujmo upravu i nakon osam bodova viska n (i utakmice vise), sta imamo za reci?!

avatar
magister
Saturday, 12.09.2015
20:38

Razlika između Partizana i Zvezde je zaista velika. U klasi. Međutim, čak i kad je bila veća razlika, a i takvih je situacija bilo u prošlosti, dešavalo se da rezultat bude suprotan realnom odnosu u kvalitetu. I to se u sportu često dešava. Partizan je pogrešno ušao u utakmicu. Kad si jači, a Partizan ima znatno jači tim, onda igraš svoju igru, a ne iznenađuješ protivnika promenama u sastavu. Partizan ima uigranu varijantu: Jevtović zadnji vezni, Brašanac ispred njega, pa dalje. Ako je želeo, a trebalo je da menja, trebalo je izostaviti Babovića, pa umesto njega postaviti Ilića. Šta je ovde bila ideja? Da Ilić igra zadnjeg veznog? Ili još gore, da se svi pomere po jedno mesto, Brašanac na zadnjeg veznog, što je na prošloj utakmici odigrao slabije nego svoju pravu ulogu, Sale ispred, umesto njega, a obezbeđeno mesto za Babovića, koji igra jako slabu sezonu. Ali, i Murinjo plaća danak nemenjanju Fabregasa, pa može i Milinković. Imao je Partizan i svojih šansi, nažalost i totalno pogrešnih akcija, zabijanja na stranu na kojoj je 10 igrača, umesto da prebaci loptu na drugu, ali... Protivniku treba čestitati. Pogotovo kad je slabiji i pobedi. Zvezda je katastrofalno počela sezonu, da su je svi prežalili, a sad je skoro rešila prvenstvo. Kolo sreće se okreće...

avatar
Doktor ijopet
Saturday, 12.09.2015
20:33

Koreografija sa severa gde lav kolje zebru sve govori. Partizan razbijen i na terenu i na tribinama.

avatar
ujka Vanja
Saturday, 12.09.2015
21:18

Bicete i vi razbijeni kad drzava digne ruke od vas.Cim ne budete osvojili titulu drzava vise nece hteti da ulaze.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 13.09.2015
09:09

Ostrasceni, bas si jadan isto kao i Milos...

avatar
Grof of PalmaCity
Saturday, 12.09.2015
23:41

jel to znate iz iskustva ili...???

avatar
milosct
Saturday, 12.09.2015
22:16

Polako, drzava samo sto je digla ruke od vas. Stani da mi malo dosadimo pa onda neka digne i od nas. Ne moze drzava da simpatise samo Partizan...

avatar
degrobarizator
Saturday, 12.09.2015
22:08

Nisi svestan da se to upravo vama desava?! Drzava je digla ruke od vas i polako stvari dolaze na svoje. Bili ste ljubimci svih vlasti do 2012, sada vise nema, pa kukaj koliko hoces.

avatar
UnderShad13
Saturday, 12.09.2015
20:33

Zaslužena pobjeda Zvezde,Fabrisio je za Ćirkovića Ramos.Čovjek je direktno kriv za sva tri gola,a Milinković je nula od trenera.Čestitke komšijama na pobjedi.

avatar
ujka Vanja
Saturday, 12.09.2015
21:18

Neee,kiksara Zivkovic golman je kriv!!Eeej bre da ga onako lobuje neki Vijeira koji postigne gol na svakoj sedmoj utakmici,pa onda jos mu zavuce gol za 20 metara ma idi bre,to bi i Stojkovic odbranio,ma kakav Stojkovic bar 90% svetskih golmana bi taj sut odbranilo,cak i povredjeni Kurtoa bi to odbranio.Zivkovic je rupcaga!!!

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 13.09.2015
18:49

* Katai vise kao Sasa Ilic u Kupu bas na taj gol kad je sutnuo...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 13.09.2015
09:11

Zivkovic = Nikola Petrovic. Stevanovic kao Borha, Vieira kao Milivojevic, Katai kao Milijas u Kupu. I da, Cirkovic je smesan.

avatar
caperg
Saturday, 12.09.2015
20:32

Bravo Zvezdo!!nSasvim korektna igra. U odbrani je znalo pomalo da zaskripi, ali dobili smo utakmicu, to je jedino bitno.nPlavsic munja!!

avatar
ujka Vanja
Saturday, 12.09.2015
20:31

Vijeira vola ne moze da ubode u zadnjicu a danas postigne 2 gola.Nemam reci.Znate kad ce sledeci put da se upise u listu strelaca?Za jedno 5-6 kola!Nikakav to igrac nije,tako sam i ja mogao da lobujem Zivkovica.

avatar
Nenad Stanisic
Saturday, 12.09.2015
21:22

Kakvo slepilo, kakva nerealnost..... Priznas pobedu, cestitas. Nastavis da volis svoje, ako moras bas i da mrzis protivnika. I to je to. Sportska kultura. Naucices, mlad si jos.... ;)

avatar
ujka Vanja
Saturday, 12.09.2015
21:51

Jeste kao sto ste vi nala cestitali pobedu kad je Kojic resio derbi.Onda ste pevali one cesto puta slusane pesme o Toletu,hteli ste njegovu ostavku,a danas kad ste dali i treci gol niste spomenuli ni T od Toleta.To samo kad Zvezda gubi onda Tole ne valja,a kad daje licence za takmicenje u JSL,kad produzi ZIMSKI PRELAZNI ROK ZA LICENCIRANJE POJACANJA,(citaj Tole produzio rok da Zvezda licencira igrace) onda je dobar.A sto je Kokeza delegat za sudjenje to je tek posebna tema.

avatar
Don Silvio
Saturday, 12.09.2015
21:33

Viera je probio led bas kad treba i sigurno ce biti prvi strelac JSL ako ga zdravlje posluzi jer je klasa za sve igrace. Covjek stalno trazi sansu i odlicno se postavlja i jako dobro zna sa loptom i sam sebi stvara sanse, Bozovic ga je iskusno trpeo u sastavu da proradi jer zna sta ovaj moze

avatar
Dača
Saturday, 12.09.2015
20:29

Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Ovo je još jedan dokaz da je Milinković nije trener za Partizan, čovek jednostavno nema pojma. Trebao bi da ode zajedno sa onima koji su ga doveli ali svi znamo da se to neće desiti.

avatar
ujka Vanja
Saturday, 12.09.2015
21:16

Pa razmisli,doveden je Kiza da bi unistio Partizan,svi znaju da on nije trener ni za jedan iole ozbiljniji klub.Ja sam znao da ce ovo da se desi cim sam video ko nam je i kakvu upravu doveo.Znao sam da ce prodati titulu.Lopovi,uprava napolje!!Kizo mars u Vozdovac i povedi Balazica,Fabrisija,Babovica!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 13.09.2015
09:12

Zasto Balazica? :-D

avatar
ujka Vanja
Saturday, 12.09.2015
20:27

Ja cu samo da cestitam drzavi Srbiji i premijeru sto su im se isplatila ulaganja.Da su ovoliko ulagali u zelezaru Smederevo ne bi dosla u situaciju da ode u stecaj.Da su ovoliko investirali u zeleznice Srbije ne bi dosli u situaciju da nam vozovi dostizu brzinu od 40 km/h.Svaka cast jos jednom alal vera premijeru i drzavi sto toliko ulazi u jedan nebitan fudbalski klub.Veliko BRAVO!

avatar
Đuka 13
Saturday, 12.09.2015
21:23

Hahahahaha muko!

avatar
ujka Vanja
Saturday, 12.09.2015
21:47

Bice tebi muke u drugom poluvremenu.Da ste vi do sada odigrali 14 utakmica i vasim igracima bi bile teske noge.A pritom vasi igraci odu na mini pripreme,nije im bilo dovoljno da se pripremaju tokom leta.

avatar
Nenad Stanisic
Saturday, 12.09.2015
21:24

To li te boli? Pa zar vi do juce niste imali bolji tim i sve ostalo? Podseti se malo, vidi sta pise u memoriji, fascikla: 11. septembar. Onda mozes i da mi odgovoris, ako zelis. ;)

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Saturday, 12.09.2015
20:26

Zvezda jednostavno bolja u toku veceg dela meca, odusevio me je presing koji je pocinjao od protivnickog sesnaesterca, ali to je mozda i razlog za onaj pad u finisu utakmice... Vijeira je odigrao odlicno, a na vrlo visokom nivou su bili i Kahirman, Grujic, Plavsic i Katai dok mislim da niko nije podbacio mada je bilo nekih gresaka ali nismo mi toliko bolji tiim od Partizana pa da se ne ocekuju greske. Sve u svemu jako sam zadovoljan pogotovo pristupom igri...

avatar
Ginola
Saturday, 12.09.2015
20:25

Ljudi moji,kakva utakmica,odusevljen sam igrom sa obe strane...Kad su bili zanimljiviji od engleskog derbija.Prelepi golovi,sanse na obe strane.Bravo Zvezdo!

avatar
Return оf the King
Saturday, 12.09.2015
20:23

Salu na stranu, odlican derbi, cekaju se dezurni grobari strucnjaci da kazu da je namesteno, da je pogresno izveden aut, da su vanzemaljci oteli Andriju Zivkovica i zamenili ga klonom. Sjajna igra, utakmica, suvi kvalitet Uga Viere presudio. Oumaru kod partizana podbacio. Kao sto sam i rekao, imamo najbolji tim, zato cemo da osvojimo titulu. A partizanu nek jos uvek sedi Saponjic na klupi a neka igra Bozinov. To je za nas odlicna vest.

avatar
Zoran Vukic
Saturday, 12.09.2015
22:39

Vizura se pita ko igra on dovdi igrace i kaznjava ko neslusa njega(Nikolic,Luka i Petrvic i jos neki igraci)koje on nije doveo uklanja ih polako pod izgovrm neposlusni

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 13.09.2015
13:58

Vazura, ne Vizura!

avatar
Zizu
Saturday, 12.09.2015
20:19

Sjajan derbi, Zvezda je jednostavno bolja u sredini terena, Srnić se nije mnogo video, ali sa Kataijem i Plavšićem čini neverovatnu trojku. A iza njih Grujić i Donald, dva kompletna defanzivna vezna, Grujić je pravi, pravi biser, uskoro bi mogao sa Matićem u reprezentaciju, naravno ne odmah i što pre, ali ima uslove da za godinu-dve dobije priliku. To bi bio fantastičan tandem. Zvezda je jednostavno savršena u sredini terena i ako se desi da eksplodira neko drugi, kao danas Vieira, onda je pobeda neminovna. Hvala i Partizanu na upornosti do poslednjeg minuta. I jedni i drugi su nam pružili fantastičan derbi i nadu u naš fudbal.

avatar
Barça el honor
Saturday, 12.09.2015
20:16

Zasluzena pobeda Zvezde, cestitke. Dosta sporo i nekonkretno deluje Partizan,steta za one sanse u 2. poluvremenu,odbrana katastrofalna.

avatar
Saturday, 12.09.2015
20:16

Zvezda je u 1p imala 2 šanse i 2 prilike i dala 1 gol, u 2p iz 3 šuta iz igre je dala 2 gol, a Vieira je dao 2 gola karijere-svaka mu čast na golovima. S druge strane Partizan u 1p 2 stopostotne šanse Stevanovića i 1 dat gol i prilike A.Živkovića i 2 Abubakara. U 2p Stevanović i Leković šanse, Abubakar još dve neiskorišćene stopostotne šanse i to je već bilo previše da se anuliraju katastrofalni potezi Milinkovića sa Ilićem u prvih 11 i bez Lukića u protokolu, još je na sve to Milinković očajnog Ilića držao 72' na terenu. Milinković po ko zna koji put ne zna da sastavi tim (sastavio vezni red koji fizički ne može da odgovori, Ilić ne može da igra više, bar ne od početka u ovom ritmu) i po ko zna koji put ne zna kada treba i koga prvo da zameni uz sve to Milinković ne ispravlja greške koje se ponavljaju u odbrani (Balažic-Ćirković) i Partizanu ni iz 15-ak prekida koja je imao ponovo nije uspeo da ugrozi gol protivnika zato imam samo jedno da kažem - Milinkoviću odlazi!

avatar
Doktor ijopet
Saturday, 12.09.2015
20:58

Cekaj ne razumem svrhu ovog tvog posta. Nisam video nigde da cestitas? Zapravo i ne moras jer ste zaista ponizeni.

avatar
ujka Vanja
Saturday, 12.09.2015
21:48

A vi cete biti ponizeni u 2p,tj. u Humskoj.Eej bre poslednjih pola sata se u stvari video kvalitet Zvezde,kad niste mogli da trcite a kamoli da povezujete paseve.

avatar
Srba Stamenkovic
Saturday, 12.09.2015
21:03

Tebi je svaki sut prilika,bilo je ujednaceno odlucilo je to sto smo imali vise zrelijih sansi,bolju realizaciju i Ugo.

avatar
Saturday, 12.09.2015
20:14

Hahaha...vidi slike, k'o dva brata blizanca :)

avatar
Petar Petar
Saturday, 12.09.2015
20:12

Realan rezultat, mada sve mi je bilo jasno kad sam video postavu sa Babovicem na zadnjem veznom (znaci nema ni jednu osobinu za to mesto u timu, ni snagu, ni brzinu, ni visinu, ni pas na prvu) i Saleta Ilica u prvih jedanaest (od koga realno u poslednjih desetak derbija vise stete nego koristi), pa kad sam video i Cirkovica tu realno je da bi nam bod bio kao kuca. Kako je Sale izasao i usao Marko tako smo poceli da igramo. Sve u svemu, ako Kiza ne ode necemo biti ni treci na tabeli, ni u jednoj jakoj utakmici nije umeo da pogodi sa taktikom - ALI NI BLIZU! Realno Zvezda bolja od nas, ali da nisu ulazile slucajne od trideset (gde im lopte poklanja Ilic) metara ni oni ne bi dali gol. Losa utakmica Partizana, poraz i vise nego zasluzen i ako se sad ne menja trener onda ama bas nikakve koristi od tog poraza nece biti. Cestitke Zvezdi na kraju.

avatar
zlogi
Saturday, 12.09.2015
20:11

svaka cast...a Sasi Ilicu zelim da odma nakon ove tekme okaci kopacke o klin, covek je upropastio sve sto je mogao....cim su usli klinci odma bolja igra...jos jednom svaka cast Zvezdi, zasluzeno i napokon derbi vredan gledanja ^^

avatar
treci klub kroacije
Saturday, 12.09.2015
20:10

vredelo ga je cekati igracina velika za nase prostore snejte se sada njegovim promasejivama jazavci steta za vereda usao u formu ali ima vremena suplji smo u odbrani ali lune se vraca lagano do titule

avatar
La Liga
Saturday, 12.09.2015
20:09

hrvati na aparatima if you know what I mean :V

avatar
33
Saturday, 12.09.2015
20:09

Čestitke Zvezdi, objasnili ste nam kako se igra fudbal! Uprava napolje, Milinković OTKAZ!

avatar
Doktor ijopet
Saturday, 12.09.2015
20:09

Dzabe vam svi milioni koje ste potrosili na pojacanja grobari, nemate SRCE LAVA! Partizan je demoliran, partizan je razbijen! Nisu znali gde udaraju celu utakmicu, sva sreca pa im Mazic oprostio jedno 4-5 zutih kartona inace bi utakmicu zavrsili sa 2 igraca manje. Bozovic izvuko Uga da spreci brukanje partizana, uvek je bio dzentlmen!

avatar
i.sarajevo
Saturday, 12.09.2015
20:09

tole istrazuj ponistavaj namjesteno radi nesto

avatar
Merengues88
Saturday, 12.09.2015
20:03

Ljudi moji, rijetko ostavljam komentare, ali sad samo želim da pitam Revolta, čovjeka koji je 24/7 na sajtu, da li je i dalje tako siguran da je Zvezda toliko slabija od Partizana. Nadam da će se od sad, baš kao i na vijestima o domaćoj košarci, uzdržavati od nepotrebnih i provokatorskih komentara. Muka mi je kad pročitam neki članak, nebitno da li se radi o fudbalu, tenisu ili, eventualno, baletu, naiđem na njegove komentare koji nemaju veze sa životom. nMožda takvih provokatora ima i sa Zvezdine strane, ali ne posjećujem članke o Partizanu, tako da ne mogu tvrditi ništa. nnZvezda, ooo...

avatar
Return оf the King
Saturday, 12.09.2015
20:03

Pricace ti da se ona gasi,nti sto nikad nisu tako sjali.nLjubomorni neka im uzdasi,njer ostace tek komsija mali.nTitula se vraca tamo gde joj je mesto !

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 12.09.2015
20:03

Gdje je Srpski mesi da nije kod ibanjeza u dzep kao i reprezentativac brasanac pojeo ga mali Grujic

avatar
Don Silvio
Saturday, 12.09.2015
21:41

Brate ako Zivkovic vredi 4M onda ja vredim barem 1M i ako neigram fudbal.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Sunday, 13.09.2015
13:34

Nije kriv Zivkovic ni Brasanac krivi su Ibanjez i Gruzjic ( Koji igra fantasticno bice mali odlican igrac ) sto su ih lagano zaustavljali

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 13.09.2015
09:30

Kako je Grujic pojeo Brasanca, objasni mi to ako ti nije problem?

avatar
Barça el honor
Sunday, 13.09.2015
01:00

Druze danas svaki drugi klinac samo sto je englez,spanac,nemac... vredi 20-30 miliona,sto Zivkovic ne bi vredeo 4 milona. Ne znam sta ste zapeli za decka,lose je igrao,nije ga bilo nigde ali nije on jedini krivac.Nema potrebe za time,jedan je od najzasluznijih orlica za svetsko zlato,nije zasluzio da se lose pise o njemu.Nije on kriv sto prave Maradonu od njega.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 12.09.2015
21:46

Vidjelo se koliko vrijedi u jakim mecevima kao sa Zvezdom i Bateom

avatar
Tasko Nacic
Saturday, 12.09.2015
20:02

Zasluzena pobeda zvezde. Cestitke.

avatar
Nemanja K Xavi
Saturday, 12.09.2015
20:00

Lekovic zaglavio u hitnu :)

avatar
Dale Cooper
Saturday, 12.09.2015
19:59

Svaka čast, zasluženo.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 12.09.2015
19:59

Odavno nije bio bolji derbi zasluzena pobjeda Zvezde nali Grujic fantastican stavio je u dzep Brasanca kao i Ibanjez Zivkovica sjajna Zvezda