Videoton će biti oslabljen protiv Partizana

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.08.2017.
18:10
Izvor: Sportske.net

S druge strane, jedan važan igrač im se vraća u tim, u odnosu na revanš sa Bordoom.

EPA/Valda Kalnina
EPA/Valda Kalnina

Povezane vesti

Pobedom nad Bordoom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ekipa Marka Nikolića najavila je velike mogućnosti ove sezone na evropskoj sceni, a kao što znate poslednja prepreka za ulazak u grupnu fazu pomenutog takmičenja biće joj srpski šampion, beogradski Partizan.

Ipak, u prvoj utakmici koja će biti odigrana 17. avgusta u Beogradu, trener Videotona neće moći da računa na sve igrače.

Još za vreme meča sa Žirondincima postalo je jasno da u narednoj utakmici neće igrati vezista Jozef Varga, koji je isključen tokom drugog poluvremena revanša sa Bordooom.

Međutim, to nije sve.

Od početka kvalifikacija za Ligu Evrope, još jedan važan ''šraf'' u Nikolićevoj mašineriji, bosanskohercegovački internacionalac Asmir Suljić zaradio je ukupno tri žuta kartona, pa srpski stručnjak na klupi mađarskog vicešampiona, u Beogradu neće ni na njega moći da računa.

Ofanzivni fudbaler je od početka sezone bio jedan od najstandardnijih u Videotonu, bio je starter u svim utakmicama, pa će njegovo odsustvo svakako biti dobra vest za Partizan.

Ali, s druge strane, u odnosu na revanš sa Bordoom, Nikolić će moći da računa na 27-godišnjeg Anela Hadžića, koji je odradio suspenziju zbog tri žuta kartona. On je, kao i Suljić, standardan član prve postave i prethodni meč sa Bordoom bio je jedini koji je propustio od starta sezone.

Kada je Partizan u pitanju, suspenzija preti Evertonu, Tavambi i Kosoviću koji su u mečevima protiv Budućnosti i Olimpijakosa dobili po dve opomene.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neymar-junior-10
Monday, 07.08.2017
02:55

Partizan je mnogo bolji od Videotona, al Nikolic u dusu zna fudbalere Partizana..

avatar
Tom Sawyer
Sunday, 06.08.2017
20:25

Da li neko zna jel moze preko interneta da se kupe karte za gostovanje u Madjarskoj?

avatar
R V T
Wednesday, 09.08.2017
13:52

Прекопирао сам ти један коментар: Продаја карата има три степена.nn1. степен: од данас право на пречу продају имају људи који су били на утакмицама претходних кола.nn2. степен: од понедељка ће моћи чланови клуба Видеотона да купе улазнице, како лично, тако и онлајн.nn3. степен: од 21. августа (значи 3 дана пред утакмицу) ће пустити улазнице у слободну продају уколико остане још која.nnЈош су навели да на сам дан утакмице неће бити карти на продају.nnМеђутим ... ништа специфично нису навели да навијаче Партизана. Само пише да нама припада сектор 3H. А пошто по УЕФ-и гостујући навијачи могу добити максимално 10% улазница, што значи да ћемо званично добити на врх главе 350 карти. Не знам како ће они то извести.

avatar
ANDERSON CARVALHO 8
Sunday, 06.08.2017
18:11

Znaci da se ipak ne brisu...