Veselinović: "Važno je kako otvorimo meč"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.09.2014.
18:10
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Uoči sutrašnjeg gostovanja ekipi Donjeg Srema, centarfor "Građevinara" Borko Veselinović rekao je da očekuje dobar rezultat na "Katpoint Areni" uprkos činjenici da će na drugoj strani biti jako kvalitetan rival.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbaleri Rada dobro su otvorili sezonu i upisali dve pobede u prva tri kola ali je onda usledio težak poraz od Partizana pred odlazak na dvonedeljnu prvenstvenu pauzu.

U petom kolu JSL Rad će gostovati ekipi Donjeg Srema u Pećincima a napadač "Građevinara" Borko Veselinović istakao je da se nada pozitivnom rezultatu.

"Idemo u Pećince da napravimo dobar rezultat. Ići ćemo na pobedu ali ne bismo bili nezadovoljni ni osvajanjem jednog boda. Cilj nam je da odigramo što bolje, da na pravi način uđemo u utakmicu što je jako važno za ovu mladu ekipu" rekao je Veselinović.

Donji Srem, kao i Rad, u prva četiri susreta nove sezone ima skor od dve pobede i dva poraza tako da će duel na "Katpoint Areni" biti jednako važan za obe ekipe.

"Sigurno je da će trener Donjeg Srema dobro pripremiti meč ali je na nama da pokažemo koliko vredimo. Dobro smo trenirali u prethodne dve nedelje i spremni dočekujemo gostovanje u Pećincima" poručio je Veselinović i dodao,

"Nadam se golovima i asistencijama u mečevima koji dolaze, očekujem sve najbolje."

Utakmica petog kola Jelen Superlige između Donjeg Srema i Rada na programu je u subotu sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke