Veselinović: "U plej-ofu možemo da se nosimo sa svima"

Autor: Beta Beta
petak 08.04.2016.
23:54
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radnika iz Surdulice Miloš Veselinović rekao je da je cilj njegove ekipe da u plej-ofu Superlige Srbije ostvari što bolji rezultat, kao i da afirmiše mlade igrače.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Radnik je u svojoj debitantskoj sezoni u Superligi ostvario veliki uspeh plasiravši se među osam najboljih, a Veselinović je naveo da su za to zaslužni svi u klubu.

"Sigurno je da je plasman u plej-of veliki uspeh svih nas u klubu, s obzirom na to da smo debitanti u superligaškom takmičenju i da sezona nije krenula sjajno. Mislim da smo napravili podvig i ovo je timski uspeh, uspeh i igrača i svih ljudi u klubu", rekao je Veselinović.

Sezona je za Radnik počela rezultatski loše, pošto je sa šest bodova iz devet kola ekipa iz Surdulice bila na dnu tabele. Ali, od polovine septembra sve je krenulo na bolje.

"Kada sam došao, u devetom kolu, prvi cilj je bio opstanak, nismo ni razmišljali o plej-ofu. Onda smo se serijom dobrih rezultata približili osmom mestu i počeli stidljivo da razmišljamo i o plej-ofu, ali je i dalje bilo samo važno opstati. Dobili smo Javor u Ivanjici, pa Mladost kod kuće i te dve utakmice su prelomile. Bodom protiv Jagodine smo uspeli da uđemo u osam boljih", rekao je Veselinović.

Trener Radnika je naveo da će se njegova ekipa truditi da se u nastavku takmičenja predstavi u što boljem svetlu.

"Smatram da, po rezultatima, postoji optimizam i realna nada da možemo da se nosimo sa njima, sa Vojvodinom smo igrali nerešeno, pa smo u Novom Sadu dobili, dobili smo Borac, Radnički, Čukarički, sa Partizanom smo igrali 2:2. Jedino smo od Voždovca i Crvene zvezde gubili dva puta, svim ostalim ekipama smo uzeli bar neki bod", rekao je Veselinović.

"S druge strane, sigurno ćemo probati da forsiramo mlade igrače, da im damo priliku da se afirmišu, da pokažu koliko mogu. Dva su cilja - i dobar rezultat, koji neće biti opterećujući kao da smo u plej-autu, ali i da afirmišemo mlade igrače", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke