Veselinović svestan odgovornosti, obećao ozbiljnost

Autor: Beta Beta
utorak 04.04.2017.
17:08
Izvor: Beta

Novi trener Vojvodine Aleksandar Veselinović rekao je danas da je svestan odgovornosti koju nosi rad u tom fudbalskom klubu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Aleksandar Veselinović je u ponedeljak postavljen na mesto trenera Vojvodine, sa kojom je potpisao ugovor do juna 2018. godine. On je na tom mestu zamenio otpuštenog Dragana Ivanovića.

"Svaki normalan i ozbiljan čovek u ovom trenutku bi imao pomešana osećanja. Jedno je zadovoljstvo, drugo odgovornost, a oba su u vezi sa tradicijom, istorijom, renomeom i ugledom Vojvodine u srpskom fudbalu. Iz iskustva znam i koliko se vrednuje, odnosno kakav autoritet ima i u Evropi", rekao je Veselinović na predstavljanju.

Novi trener novosadske Vojvodine "pekao je zanat" u litvanskoj Suduvi sa kojom je imao jako dobre rezultate. Dolazak na "Karađorđe" ipak predstavlja veliki iskorak u karijeri.

"Znajući ko je sve igrao i bio trener u Vojvodini, osećam veliku odgovornost da na kraju ovog našeg puta, uz maksimalan doprinos, svi budemo imali razloga za zadovoljstvo. Rezultati su uglavnom merilo svega, iako često nisu u sinhronizaciji sa radom, ali obećavam samo ozbiljnost, posvećenost i profesionalizam", kazao je Veselinović i zahvalio rukovodstvu kluba na ukazanom poverenju.

Veselinović će debitovati u sredu, kada će Vojvodina u Novom Sadu igrati protiv Borca u četvrtfinalu Kupa Srbije.

"Očekujem da budemo na maksimalnom nivou u datom momentu. Ambicije su nam pobedničke, a mene lično će zadovoljiti to da svojim dejstvom na terenu pošaljemo poruku ljudima na tribinama, koji će na to pozitivno odreagovati" kazao je Veselinović.

Utakmica između Vojvodine i Borca igra se sutra od 18 časova na "Karađorđu", a u slučaju da posle 90 minuta ne bude bilo pobednika, odmah će se pristupiti izvođenju penala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke