Veselinović nezadovoljan: "Vojvodina zaslužila mnogo više"

Autor: Beta Beta
nedelja 09.04.2017.
23:25
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Aleksandar Veselinović rekao je da nije zadovoljan današnjim remijem protiv Radničkog iz Niša i dodao da je njegova ekipa zaslužila pobedu.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Vojvodina i Radnički odigrali su danas nerešeno 1:1, u 29. kolu Superlige Srbije.

"Nismo zadovoljni rezultatom i mislim da su dešavanja na terenu pokazala da je Vojvodina zaslužila mnogo više". rekao je Veselinović.

"Igrali smo protiv jedne veoma kvalitetne i organizovane ekipe... U prvom poluvremenu, na sredini terena smo dobro odgovorili na te kvalitete i u potpunosti sproveli u delo ideju koju smo imali, pa smo stvorili nekoliko vrlo opasnih situacija za gol. Poremetio nas je dosuđeni jedanaesterac, ali uspeli smo da se vratimo do kraja poluvremena", rekao je Veselinović.

On je naveo da je današnji meč bio treći njegove ekipe za osam dana i da se pokazalo da je to ostavilo traga.  

"Vidljivo je bilo da smo u drugom poluvremenu izgubili na oštrini, iako su nam moral i volja bili na visokom nivou do samog kraja utakmice. U srpskom fudbalu sam ponovo posle 10 godina i ne bih hteo da komentarišem neke stvari koje su iznad nas. Čestitam mojim igračima, a Radničkom i kolegi Rastavcu želim sve najbolje", rekao je Veselinović.

Na ovom meču Veselinović je odlučio da na klupi ostavi vezistu Dejana Melega, koji je do sada bio standardni član prve postave.

"To nije iznenađenje, zato što je u poslednje vreme bilo mnogo utakmica, a u pripremi za ovaj meč, procenili smo da je najhomogenija i najopasnija ekipa ova koju smo izveli na teren. Mislim da je prvo poluvreme u potpunosti opravdalo to opredeljenje i da smo bili kompaktni i agresivni i po desnoj i po levoj strani, odnosno da smo kroz centralni deo dobro napadali prostor sa i bez lopte. Nismo realizovali tri-četiri veoma opasne situacije, a da jesmo, mislim da bi meč išao u sasvim drugom smeru", rekao je.

Meč protiv Radničkog bio je prvi ove sezone u kojem se u startnoj postavi našao Filip Knežević.

"On je veoma kvalitetan igrač i mislim da je odigrao veoma dobro. Objektivno, ima problem zbog toga što duži period nije igrao u kontinuitetu i on sam se ne oseća sposobnim da 90 minuta odigra u istom ritmu. Ipak, veoma sam zadovoljan njegovim angažmanom, motivacijom i kvalitetom igre. U prvom poluvremenu smo stvorili dosta dobrih prilika baš u situacijama u kojima je i on neposredno učestvovao i ukoliko ovako nastavi, naša ekipa sa njim će mnogo dobiti na kvalitetu", rekao je Veselinović.

U narednom kolu fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Radnika u Surdulici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 10.04.2017
21:07

Skandalozno sudjenje na stetu Vojvodine isto kao i u Nisu, a mozda i gore, ona odluka na kraju je samo slag na tortu. Jedino resenje je istupanje iz SL.

avatar
Volem Vosu
Monday, 10.04.2017
16:17

A zasto ne kaze pravi razlog zasto Meleg ne igra? Sta su mu radili tokom zimskih priprema kada su hteli da ga oteraju prakticno iz kluba Vukovic i kompanija.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 10.04.2017
08:13

S obzirom na to da ne mogu tamo da ostavim komentar u vezi Drincica, moracu ovde. Covek je raskinuo ugovor sa Radom pre 20 dana, a zasto, mislim da je potpuno ocigledno...