Veselinović: "Dosta je neizvesnosti na početku sezone"

Autor: Beta Beta
petak 22.07.2016.
17:31
Izvor: Beta

Trener fudbalera Javora Miloš Veselinović rekao je danas da njegova ekipa u novu sezonu Super lige Srbije ulazi sa dosta neizvesnosti.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

"Sutra je prva utakmica i puno je neizvesnosti. Imamo potpuno nov tim, u procesu smo formiranja ekipe i pravljenja igre. To je proces koji će trajati, a utakmica protiv Radnika je samo deo tog mozaika koji treba da nam pomogne da utvrdimo pravo stanje. Puno je neizvesnosti što se tiče starta nove sezone", rekao je Veselinović agenciji Beta.

Fudbaleri Javora novu sezonu u Super ligi Srbije počinju sutra u Surdulici, utakmicom protiv Radnika. Meč je na programu sutra od 20.00.

Veslinović je naveo da očekuje da će se ekipa pojačati.

"Ekipa neće ovako izgledati. Očekujemo još pojačanja, sa nekima smo blizu dogovora. Čeka nas mukotrpan posao formiranja tima i pravljenja igre", naveo je trener Javora.

Javor, prema rečima Veselinovića, u novoj sezoni ima dva cilja.

"Prvo da pokušamo da ostvarimo što bolji plasman, odnosno da budemo negde u sredini tabele, što je realno. Drugi cilj je da neko od mladjih igrača bude afirmisan u novoj sezoni... Bilo bi lepo da se finale Kupa ponovi, ali sve će to biti jako teško", rekao je Veselinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke