Veselinović: "Da ponovimo odnos prema igri sa prethodnog meča"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.04.2017.
14:19
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Strateg novosadske Vojvodine Aleksandar Veselinović izrazio je nadu da će njegovi igrači u Surdulici odigrati jednako dobro kao na prethodne dve utakmice, te da u tom slučaju ni rezultat neće izostati.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada u okviru poslednjeg kola ligaškog dela prvenstva gostuje ekipi Radnika iz Surdulice, a trener Vojvodine Aleksandar Veselinović veruje da će njegov tim ostvariti dobar rezultat.

"Sa naše strane, potrudićemo se maksimalno da odigramo što je bolje moguće i očekujem da budemo motivisani i kompaktni, kao što smo to bili i na meču protiv Radničkog" kazao je Veselinović.

Trener novosadske ekipe ponovio je da je zadovoljan izdanjem u duelu sa Radničkim iz Niša, kao i to da njegov tim na tom meču nije adekvatno nagrađen za dobru igru.

"Ako isti pristup ponovimo i u Surdulici, onda imamo razloga da budemo optimisti, iako veoma poštujem fudbalski klub Radnik i njihovog trenera Simu Krunića" dodao je Veselinović.

Na današnjoj konferenciji za medije govorilo se i o ishodu žreba za polufinale Kupa Srbije koji je danas obavljen na Terazijama.

"Bili zadovoljni ishodom žreba ili ne, u polufinalu se igraju dve utakmice i na ta dva meča morate pokazati da zaslužujete da igrate u finalu. Generalno, bilo mi je svejedno koga ćemo dobiti za rivala, jer u svakom slučaju moramo da pružimo svoj maksimum" rekao je Veselinović.

Vojvodina će u polufinalu Kupa igrati protiv Partizana, ekipe od koje u tekućoj sezoni nije poražena.

"Naravno, poštujem veličinu i ugled Partizana, ali ćemo sigurno dati sve od sebe. Iz tog razloga, mislim da zbog toga što će nam oni biti protivnik ne treba da budemo euforični, ali ne treba ni da žalimo" rekao je Veselinović.

Narednu prvenstvenu utakmicu Vojvodina igra u četvrtak od 17 časova protiv Radnika u Surdulici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke