Verona vratila Krunića u Donji Srem

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.09.2014.
10:13
Izvor: Sportske.net

Italijanska Verona odlučila je da svoju letošnji akviziciju, napadača Radeta Krunića, vrati u klub iz kojeg je stigao zbog činjenice da u svom timu već ima igrača koji prvi put dolazi u Italiju a nije iz zemlje članice EU.

fkdonjisrem.com
fkdonjisrem.com

Povezane vesti

Momak koji je letos bio pri vrhu liste želja Nenada Lalatovića nedavno je potpisao sa Veronom trogodišnji ugovor ali će na priliku da zaigra za klub iz "grada ljubavi" morati da sačeka još neko vreme.

Italijanski klub odlučio je da Radeta Krunića vrati u Donji Srem, tačnije da ga pozajmi superligašu iz Pećinaca na godinu dana zbog činjenice da mladi reprezentativac BiH ne bi mogao da nastupa sve do kraja jesenjeg dela sezone.

Pravilnik je takav da samo jedan fudbaler koji prvi put dolazi u Italiju a nema pasoš neke od zemalja članica EU može da nastupa za ekipe iz Serije A, a kako Verona u svom timu već ima takvog igrača odlučeno je da Krunić ode na pozajmicu.

Za mladog napadača najvažnije je da nastavi da igra što će mu u Donjem Sremu svakako biti omogućeno pošto je pre potpisivanja ugovora sa Veronom slovio za jednog od najvažnijih igrača kluba iz Pećinaca.

Da dodamo još da će Donji Srem danas od 16 časova i 30 minuta ugostiti Partizan u prijateljskom susretu što će biti prvi put u istoriji da beogradski crno-beli gostuju na "Katpoint Areni", nekadašnjoj "Suvači".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke