Vered jedva čeka ''večiti derbi''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.09.2015.
22:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zvezdin Izraelac tvrdi da nema tremu pred utakmicu jeseni, pred svoj prvi ''večiti derbi'', iako priznaje da nikada nije igrao pred 50.000 navijača.

Beta/FKCrvenazvezda/NikolaMitic/Ds
Beta/FKCrvenazvezda/NikolaMitic/Ds

Povezane vesti

Jedan od najvećih aduta Crvene zvezde u 149. večitom derbiju mogao bi da bude Izraelac Idan Vered, momak koji u poslednje vreme igra sve bolje i stiče se utisak da ulazi u pravu formu.

Trener Miodrag Božović je istrpeo njegove lošije partije u uvodnom delu sezone, konstantno mu je ukazivao priliku u startnoj postavi i Vered je konačno počeo da opravdava poverenje.

Ipak, koliko zaista šef struke crveno-belih može da se osloni na Vereda u ovom trenutku, najbolje će se videti u subotu, kada na ''Marakanu'' dolazi aktuelni šampion i najveći rival, ekipa Partizana.

Nekoliko dana pred taj duel, Vered je u izjavi ''Novostima'' istakao da zna kakav meč očekuje njegovu ekipu, i kolika je važnost 'večitih derbija'' u Srbiji, ali priznaje da pred 50.000 vatrenih navijača do sada u karijeri nije igrao.

''Gledao sam neke snimke na internetu i moramo dati sve od sebe kako bismo pobedili i usrećili sve one koji vole Zvezdu. Znam da su mečevi protiv Partizana utakmice sezone. Ne osećam nervozu ili tremu, velike utakmice su kao izazov i svaki igrač želi da ih igra. Jedva čekam da počne'', uverava Vered i dodaje da je gledao ekipu Partizana ove sezone, upoznat je sa njihovim kvalitetom, ali tvrdi da ako Zvezda odigra kako ume, pobeda crveno-belih neće izostati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke