Veran Radničkom - Rastavac odbio dobijene ponude

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.09.2016.
15:15
Izvor: Beta

Trener fudbalskog kluba Radnički Milan Rastavac rekao je danas da je dobijao ponude "sa raznih strana" i da je razgovarao o njima, ali da nema nameru da napusti niški klub.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Milan Rastavac je u medijima pominjan kao jedan od kandidata da zameni Nenada Lalatovića na mestu trenera Vojvodine.

"Nema u tome ničeg ni velikog ni spektakularnog. Ponude postoje sa raznih strana, moja obaveza je da u tom inicijalnom delu sa svima razgovaram, jer je to, u najmanju ruku, korektno. No, napominjao sam to i ranije, neću tako lako otići iz Radničkog", rekao je Rastavac novinarima u Nišu.

Radnički je od dolaska Rastavca jedan od srpskih klubova sa kontinuitetom dobrih rezultata. Nišlije su prošle sezone bile pete na tabeli Superlige i umalo se domogle kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Kako će se stvari dalje razvijati ja stvarno ne znam jer uglavnom su novinske priče negde ispred stvarnih dešavanja", kazao je Rastavac.

Klub ove sezone posle osam kola zauzima treće mesto sa 16 bodova, šest manje od vodeće Crvene zvezde, a četiri od drugoplasirane Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FAUWEBUBA
Monday, 19.09.2016
12:28

Sta je ovo u nasem fudbalu, coveku krene dobro neku utakmicu odmah stizu ponude a on smekerski odbija ne pricajte prazne prica sad da stigne ponuda veca bar za 100€ nego sto ima u Radnickom ode on odmah bez pozdrava... Morala davno vise nema u nasem fudbalu, to su pokazali mnogi do sada, ostaju jedino oni koje niko nece, i nemojte mi te price ''imao sam ponude sa raznih strana'' kad se iz aviona vidi da svi jedva cekate neku bolju ponudu... pa makar ta ponuda bila i iz Severne Koreje.

avatar
Brat Pogba
Thursday, 15.09.2016
20:08

Ajmo sutra do pobede!! Rastavac je kralj, da ostane on jos 1 sezonu barem! Jos kad bi bili u kvalifikacijama za LE... da odem da gledam neki veliki tim. Pre nego sto sam se rodio razbilaji smo sve dosli i do polufinala... Da bog da se to ponovi jednog dana!

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 15.09.2016
19:23

Ljudi pa ovo je sve normalno...

avatar
Petar Đorđević
Thursday, 15.09.2016
19:14

A da li ce da odbije Cuku???

avatar
Ivana Zile
Thursday, 15.09.2016
16:02

to je vec karakter a ne kao lalat koji je kao sponzorusa sa coska cim neki auto stane a ona potrci

avatar
Danijella
Thursday, 15.09.2016
15:25

Ideeeeeeemooooooooo Niiiiiiiš !