Vels ima Bejla, al' Srbija ima Duću Tadića! Ko je u prednosti?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.11.2016.
17:40
Izvor: Beta

Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić rekao je danas da je predstojeća utakmica sa Velsom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo važna, ali da nije odlučujuća, i da veruje da njegova ekipa ima kvalitet da ostvari dobar rezultat.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi povodom priprema za utakmicu protiv Velsa u Kardifu 12. novembra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji i prijateljski meč s Ukrajinom tri dana kasnije u Harkovu.

"Nije odlučujuća utakmica. Startovali smo kako treba u kvalifikacijama. Ova utakmica je veoma važna, ali ima još da se igra. Vels je solidna ekipa, dobra kao kolektiv. Imaju Gareta Bejla, koji jednim potezom može da reši utakmicu, ali i mi imamo više takvih igrača, kakav je Dušan Tadić", rekao je Kostić novinarima u Staroj Pazovi.

"Imamo kvalitet za dobar rezultat. Vels igra klasičan engleski sistem. Čeka nas tvrda utakmica, a ako udjemo koncentrisano u meč neće biti problema", dodao je Kostić.

Upitan šta bi moglo da odluči utakmicu, Kostić je naveo da će na sredini terena biti mnogo duela i da je zbog toga važno što se u tim vratio Nemanja Matić.

Utakmica Srbije i Velsa igra se u subotu od 20.45 u Kardifu.

Posle tri kola u Grupi D Srbija i Irska imaju po sedam bodova, a Vels je treći sa dva boda manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke