Veljković: "Budite (se) uz nas, nećete požaliti!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.06.2015.
13:49
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Omladinski reprezentativac Miloš Veljković poručio je sunarodnicima u Srbiji da se neće pokajati ukoliko u nedelju ustanu rano kako bi gledali četvrtfinalni duel "Orlića" i Sjedinjenih Američkih Država.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Manje od 24 časa ostalo je do početka četvrtfinalnog duela na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina koji će reprezentacije Srbije i Sjedinjenih Američkih Država odigrati u Oklendu.

Ulog je plasman među četiri najbolje selekcije na svetu u pomenutoj uzrasnoj kategoriji a štoper Miloš Veljković tvrdi da su saigrači i on svesni prilike koja im se ukazala.

"Poštujemo protivnika, znamo da imaju kvalitet, ali nikome ne priznajemo da je bolji od nas. Nećemo propustiti ovakvu priliku da se plasiramo u samu završnicu, da stignemo do polufinala" rekao je Veljković.

Srpski reprezentativci u subotu su prošetali glavnim terenom stadion "Nord Harbur" u Oklendu gde će u nedelju od 06.30 odmeriti snage sa Sjedinjenim Američkim Državama.

"Ovakve utakmice igraju se jednom u životu i neka Srbija ponovo bude uz nas. Neće požaliti što ustaju rano" poručio je Miloš Veljković.

Reprezentativci Srbije u nedelju će nastupiti u beloj opermi a glavni arbitar utakmice sa SAD biće Portugalac Artur Soareš Dijaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Loris Karius
Saturday, 13.06.2015
14:45

Što bi rekao Paja trošak u seriji porodično blago, e za taj gol mi nije žao ni 700 da potrošim!Tako da, sutra vam želim svu sreću i da dobijete Amere i da obradujete celu Srbiju.