Veljko Paunović dobio ponudu od bivšeg kluba!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.10.2015.
13:48
Izvor: Sportske.net

Znamo da je Španija za Veljka Paunovića veoma primamljiva, s obzirom da je tamo proveo najveći deo svoje igračke karijere, ali je veliko pitanje da li bi ovaj klub bio pravi izbor za njega u ovom trenutku.

Beta/
Beta/

Povezane vesti

Posle medijskih spekulacija, a onda i njegovog demantija da bi mogao da nasledi Zorana Milinkovića na klupi Partizana, Veljko Paunović sada ima ponudu iz Španije, konkretno iz tamošnjeg drugoligaša Almerije da uskoro preuzme vođenje ove ekipe.

Tu informaciju je danas prenela španska ''Marka'', a kao glavni pobornik ideje o Paunovićevom angažovanju ističe se sportski direktor kluba Alberto Benito.

U slučaju da prihvati ovaj poziv, Paunoviću bi to bio povratak u Almeriju posle sedam godina, s obzirom da je u finišu svoje igračke karijere i nastupao za ovaj klub.

Posle ispadanja iz Primere, Almerija je loše započela novu sezonu u Segundi i posle sedam odigranih kola nalazi se pri samom dnu tabele, sa svega pet osvojenih bodova, pa u klubu vide selektora svetskih šampiona u U20 konkurenciji kao pravi izbor za novog trenera koji bi ekipu pokrenuo ka gornjem delu tabele.

Paunović bi na klupi zamenio sada već bivšeg trenera Serhija Barhuana, a do izbora novog trenera ekipu će voditi Migel Rivera.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke