Veliki peh za Zvezdu - Petković pokidao ligamente!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.10.2014.
21:54
Izvor: Sportske.net

Desni bek FK Crvena zvezda i kapiten mlade reprezentacije Srbije završio je sezonu nakon što mu je konstatovana ruptura prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Veliki peh pogodio je mladu reprezentacije Srbije i šampiona naše zemlje. Kapiten "Orlića", desni bek Crvene zvezde Marko Petković doživeo je težu povredu u duelu sa Španijom i za njega je sezona završena.

Mladi defanzivac povredio se u poslednjim trenucima baraž susreta mladih reprezentacija Srbije i Španije a naknadno mu je dijagnostikovana ruptura prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

"Lekar je napisao da je došlo do rupture prednjih ukrštenih ligamenata, a Marko je sa snimcima otišao sa klupskim doktorom Purićem po još neko mišljenje ortopeda specijaliste. Šteta i veliki žal za našeg kapitena" kaže za "Novosti" lekar mlade reprezentacije Aleksandar Urošević.

Jasno je da bi bilo dobro da naknadni pregledi pokažu da se radi o nešto lakšoj povredi ali su po svoj prilici mlada reprezentacija i Crvena zvezda ostali bez važnog šrafa u svojim ekipama.

Za Nenada Lalatovića ovo znači veliku glavobolju pred 147. "večiti derbi" jer će ostati bez desnog beka ali treba imati u vidu da je i Partizan posle duela mladih selekcija Italije i Srbije ostao bez Darka Brašanca na duže vreme.

Što se tiče Marka Petkovića, za njega je tekuća sezona verovatno završena jer oporavak od povrede prednjih ukrštenih ligamenata traje više od šest meseci što znači da će se mladi defanzivac u trenažni proces vratiti verovatno tek tokom letnje pauze.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke