Veliki je ''Grobar'', godinama je čekao šansu u Partizanu, hoće li je konačno i dobiti?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.12.2015.
10:36
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Momak koji se pominje kao jedno od izvesnih pojačanja Partizana ove zime ne krije želju da u Humskoj konačno dokaže koliko zaista vredi.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

U pitanju je Filip Knežević, 24-godišnji krilni fudbaler čačanskog Borca, koji je tokom jesenjeg dela sezone blistao u drugoplasiranoj ekipi Superlige u prva 22 odigrana kola.

Odličnim igrama je ponovo skrenuo pažnju na sebe i tokom predstojećeg prelaznog roka će, po svoj prilici, dobiti novu priliku da se dokaže u Partizanu, klubu čiji je zvanično još uvek igrač, bar do leta kada mu ističe ugovor sa crno-belima.

Međutim, period koji je već proveo u Humskoj u proteklim godinama nije mu ostao u lepom sećanju, jer nikada nije dobio pravu priliku da pokaže koliko zaista može.

Na tu temu Knežević je govorio u izjavi ''Novostima'' i priznao da mu i dalje nije jasno zbog čega u Partizanu nije uspeo mnogo ranije.

''Ja sam fudbaler sa najmanje minuta u istoriji Partizana! Za tri i po godine na terenu sam proveo tačno 50 minuta!

Protiv Donjeg Srema odigrao sam prvo poluvreme i zamenjen sam, a protiv Rubina sam na terenu proveo ni manje ni više nego pet minuta. I nikada više nisam bio ni među 18 igrača. Umreću a neću znati zašto je to bilo tako'', naglašava Knežević, ali i dodaje da je možda i njegova ''nadmenost'' bila jedan od razloga zbog čega je tako prošao u tom periodu.

S obzirom na takav status u Humskoj, logična posledica bili su odlasci na pozajmice - u kragujevački Radnički, portugalski Gimaraeš, pa u čačanski Borac, gde je konačno ''eksplodirao'' i zaslužio novi poziv da se vrati u Partizan.

''Iako sam zagriženi 'Grobar', nisam želeo da budem igrač za treninge. Suviše volim fudbal da bih utakmice gledao sa tribina'', ističe Knežević.

Naravno, to ne znači da on sada očekuje sigurno mesto u startnoj postavi, ali znatno bolji status svakako zaslužuje.

''Vezan sam za Partizan do leta, a šta će biti, ne zavisi od mene. Otvoren sam za svaki razgovor, ali samo ako ima prostora da pokažem šta znam. Ja samo tražim isti tretman sa ostalim prvotimcima da bih mogao da dokažem da sam igrač za Partizan'', zaključio je Knežević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 20.12.2015
17:06

upropastili Pauljevica, upropastili Jovancica, Luku, Kojica, Trujica, pa i tebe, a to ce i sa Lukicem i Saponjicem i to sve za 2-3 godine, toliko o njihovoj strucnosti...

avatar
Loris Karius
Sunday, 20.12.2015
18:34

A kako to Jovančića,Pauljevića i Luku koji su u Partizan došli sa oko 23 godine ako ne i više... Pa igrač se gradi do neke 23 i onda staje a Jovančić je imao možda čak i oko 26 godina.

avatar
Loris Karius
Sunday, 20.12.2015
21:59

Da ali su igrali sve u lošijim klubovima nego što je Partizna,nama treba klasa za Evropu a ne za Kukuruz ligu.

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 20.12.2015
20:16

dovoljno govori podatak da gde god su svi ti igraci igrali igrali su 100 puta bolje nego li kod vas, pa se onda zapitaj zasto...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 20.12.2015
12:27

Na dve utakmice protiv partizana pokazao se kao veliki grobar kad je promasio dva velika zicera.

avatar
X
Sunday, 20.12.2015
13:06

Dva najveca zicera promasili su Ninkovic i Mijailovic na istom derbiju.. da nisu i oni veliki grobari?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 20.12.2015
16:16

Oni nisu promasili namerno.

avatar
SMRT BERLUSKONIJU!!!
Sunday, 20.12.2015
11:40

Sam si sebi odgovorio. Verovatno i jeste bilo nepravde prema tebi, ali nisi hteo da cekas na klupi ili tribinama i zato si i bio neprestano pozajmljivan. Nikako ti ne sluze na cast (onakvi) promasaji u Cacku i na JNA protiv nas, mnogo bi te vise cenili kad bi te sanse iskoristio...

avatar
MozdaRealan
Sunday, 20.12.2015
15:18

Bez ljutnje mozda i nije htjeo da iskoriti. Mnogo igraca kada zna da ce otici u neki klub protiv tog kluba igra mnogo lose

avatar
SMRT BERLUSKONIJU!!!
Sunday, 20.12.2015
17:45

Ne ljutim se, naprotiv, na to sam i ja ciljao u svom komentaru...