Veliki dan za Partizan!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.03.2015.
17:23
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Povodom potpisivanja ugovora o generalnom sponzorstvu sa kompanijom ''Telekom Srbija'', potpredsednik Partizana Milorad Vučelić je rečima iz naslova opisao ovaj događaj.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Kako smo već objavili, ''Telekom Srbija'' novi je generalni sponzor FK Partizan, što je danas i potvrđeno na konferenciji za novinare tim povodom.

Ispred ''Telekoma Srbija'', prisutnim novinarima se obratio Predrag Ćulibrk, generalni direktor ove kompanije i tom prilikom potvrdio da će Partizanu svakog meseca biti uplaćivano 6,7 miliona dinara, počev od aprila ove godine, do kraja 2016.

''Telekom Srbija, integracijom kroz društvenu zajednicu, stiče poverenje kod korisnika i nadam se da će fudbaleri Partizana sa ponosom nositi naš znak na dresu'', rekao je, između ostalog, Predrag Ćulibrk, koji je, uzgred, i član Upravnog odbora Crvene zvezde.

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić
naglasio je da se radi o veoma značajnom događaju za klub iz Humske, kao i da je ovo još jedno ispunjeno obećanje od strane nove uprave i predsednika kluba Zorana Popovića.

Takođe, Vučelić je odao priznanje i marketinškom timu Partizana, za koji kaže da ima velike zasluge u realizaciji ovog ugovora.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

telekom

''Ovo je veliki dan za FK Partizan! Reč je o velikoj i moćnoj firmi, susretu dva šampionska tima, bez obzira na različite navijačke opredeljenosti koje ljudi za ovim stolom imaju.

Pregovori su trajali više nedelja, a s obzirom na orijentaciju koju Partizan ima prema Evropi, vrlo je bitno da okupimo što moćnije sponzore i napravimo sponzorski pul.

Ispunjen je još jedan deo obećanja koje je na svojoj promociji izrekao predsednik kluba Zoran Popović, ali i uspeh marketinškog tima koji je imao značajan doprinos u postizanju dogovora sa Telekomom. Siguran sam da je ovo značajan podsticaj upravi i igračima u borbi za titulu'',
poručio je Vučelić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke