Veličanstveni spektakl u Humskoj - ''Asovi za decu''!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.04.2016.
11:20
Izvor: Sportske.net

Kraj aktuelne sezone ovog proleća biće obeležen spaktaklom kakav se dugo nije organizovao na ovim prostorima. Što je najvažnije, utakmica će imati humanitarni karakter, a uveličaće je naši brojni proslavljeni fudbaleri i treneri!

Facebook, Asovi za decu
Facebook, Asovi za decu

Povezane vesti

Svi se sigurno sećate Jovana Simića, momka koji je svojim humanitarnim akcijama, pogotovo onoj za pomoć lečenju male Nađe Novaković, podigao Srbiju na noge.

Sada je došao na još jednu fenomenalnu ideju, koja će biti realizovana 24. maja na stadionu u Humskoj!

Jovan je, naime, našao sjajan način da pomogne i inicijativi ''Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka – NURDOR'', kako bi se što pre prikupila sredstva za izgradnju dečjeg onkološkog odeljenja u Nišu.

Zahvaljujući Jovanu Simiću, u Humskoj će se te večeri od 20 časova okupiti naši legendarni fudbaleri i fudbalski stručnjaci. Jednu ekipu će sa klupe predvoditi Radomir Antić, a drugu Bora Milutinović.

A na terenu - legende Zvezde i Partizana, srpskog i jugoslovenskog fudbala:  Predrag Mijatović, Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović, Ivica Kralj, Željko Brkić, Mladen Krstajić, Milan Biševac, Perica Ognjenović, Mateja Kežman, Mihajlo Pjanović, Leo Lerinc, Nenad Lalatović, Ivan Tomić, Gordan Petrić, Bojan Đorđić, Saša Ilić i mnogi drugi.

Kada su u pitanju cene ulaznica, za južnu i severnu tribinu koštaće po 300 dinara, a istočna i zapadna po 500, a svi koji žele da pomognu 'NURDOR-u'', to mogu da učine i SMS porukom na broj 1150.

Radomir Antić je svoj dolazak potvrdio i u video poruci objavljenoj na Fejsbuk stranici ''Asovi za decu''. Još samo da i gledaoci napune tribine stadiona u Humskoj, a ne sumnjamo da će tako i biti 24. maja u 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
4.999999999%
Saturday, 23.04.2016
13:06

Veliki čovek za veliki spektakl, neću biti na stadionu ali SMS na 1150 se uvek može poslati!