Veleobrt - Stanković odlazi na Siciliju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.08.2014.
10:16
Izvor: Sportske.net

Uprkos činjenici da je prethodnih dana njegov transfer u Lacio viđen kao gotova stvar, defanzivac Partizana Vojislav Stanković na kraju će završiti na Siciliji.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U danu kada vicešampion Srbije igra prvi meč plej-of faze za plasman u Ligu Evrope protiv azerbejdžanskog Nefčija vest dana je i to da defanzivac crno-belih Vojislav Stanković na kraju neće preći u Lacio.

Mladić rođen u Vranju neće se preseliti u Rim jer je priča o transferu u Lacio bila "paravan" za pregovore sa drugim italijanskim klubom.

Prethodnih dana čelnici Partizana utanačili su najveći deo detalja oko Stankovićevog transfera u ekipu Palerma a ostalo je samo da se dogovori kada će štoper crno-belih krenuti put Sicilije!


Klub koji je tokom minule sezone obezbedio povratak u Seriju A zahteva da se Stanković što pre pojavi na treninzima kako bi bio uklopljen u tim do početka italijanskog šampionata ali u Humskoj zahtevaju strpljenje.

Dnevni list "Sport" navodi da u Partizanu žele da vide kakav će rezultat ostvariti u prvom duelu sa Nefčijem a ukoliko to bude trijumf koji garantuje miran odlazak na revanš u Baku Stanković bi Humsku mogao da napusti već u petak.

Klub na čijem čelu se nalazi Mauricio Zamparini pristao je da za Vojislava Stankovića plati 350.000 evra i sada je samo pitanje trenutka kada će štoper Partizana zvanično biti predstavljen kao novi član Palerma.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke