"Večito prijateljstvo" - Jović čestitao Šaponjiću!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.04.2015.
21:14
Izvor: Sportske.net

Kadetski reprezentativac Srbije Ivan Šaponjić postigao je u sredu prvenac u dresu Partizana a odmah nakon utakmice u Jagodini čestitke su stigle od strane velikog prijatelja iz Crvene zvezde.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Da navijačke razmirice i tenzije koje svojim izjavama stvaraju čelnici "večitih" ne utiču na mlade fudbalere najbolje svedoči primer Ivana Šaponjića i Luke Jovića.

Kadetski reprezentativci Srbije veliki su prijatelji a na terenu kao tandem deluju ubojito. Njihovo drugarstvo ne može da poremeti ni činjenica da na klupskom nivou nastupaju za dva najveća rivala srpskog fudbala.

Koliko je odnos Ivana Šaponjića i Luke Jovića "zdrav" najbolje svedoči ono što se dogodilo u sredu uveče nakon što je napadač Partizana postigao prvenac za seniorski tim.

"Odmah posle utakmice me zvao Luka Jović i rekao: Bravo, Šapice! Veliki smo prijatelji, odlično sarađujemo u reprezentaciji i uvek se nađemo jedan za drugog kad god je potrebno" otkrio je Ivan Šaponjić.

Za razliku od Luke Jovića mladi napadač Partizana nije u tekućoj sezoni dobijao dovoljno minuta u prvom timu kluba iz Humske.

Pogodak koji je postigao u Kup susretu sa Jagodinom biće dodatni motiv za Šaponjića da se dokaže i u prvenstvenim mečevima a što se tiče saradnje sa Lukom Jovićem nadamo se da će njih dvojica u budućnosti biti udarni tandem seniorske reprezentacije Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke