Večiti u problemu - ONI žele novac i ne idu dok ga ne dobiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 17.01.2016.
17:18
Izvor: Sportske.net

Dvojica fudbalera koja se nisu proslavila u najjačim klubovima Srbije, trenutno su sa ekipom i ne žele da je napuste sve dok ne dobiju ono što im pripada.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sa "večitima" nikada nije dosadno.

U oba kluba se radi na dovođenju novih pojačanja, ali definitivno će biti i odlazaka.

Što se tiče Partizana, Ivan Tomić je rekao da ne računa na nekoliko fudbalera koji su imali priliku kod Ljubinka Drulovića i Zorana Milinkovića, a jedan od njih jeste i Brazilac Fabrisio.

On je formalno i dalje član Partizana, iako ekipa iz Humske želi da ga se otarasi, o čemu smo već pisali juče.

Ono što je sada problem za Partizan, jeste činjenica da Fabrisio ne želi da ode, a da mu se sve ne isplati do poslednjeg dinara. Dakle, neće biti sporazumnog raskida ugovora, ukoliko do raskida dođe biće to na štetu Partizana.

"Juče su mediji objavili kako je FK Partizan obavestio menadzera Fabrisija da ne mora više da dolazi... Igrač se vratio i postupio ispravno jer ima važeći ugovor sa klubom... Partizanu jedino ostaje nada da će se dogovoriti mirnim putem, ako igrač ne bude želeo da ode klub će morati sve da mu ispati do kraja ugovora... Ako raskinu sa igračem jednostrano ugovor, opet će morati sve da mu plate, kako okrenu platiće...

U ovakvim situacijama kada ugovor traje još 6 meseci strani klubovi uglavnom ponude igraču da mu isplate 3 plate unapred i da ode, i to je bolje nego da ostane pa na kraju da moraju da plate sve... Sve u svemu kada se angažuje stranac mora se misliti o najsitnijim detaljima. A to što je tražio pare je normalno, neće im oprostiti kao što ni mi Srbi nikome ne opraštamo kada igramo u inostranstvu..."
, napisali su iz Sindikata "Nezavisnost" na fejsbuk stranici.

Na drugoj strani, pojavio se neuništivi Džošua Parker.

On nije otišao sa ekipom u Sloveniju, trenira samostalno sa trenerima iz omladinske škole Crvene zvezde. Nakon pozajmice koju je proveo u Aberdinu vratio se u Zvezdu sa kojom ima važeći ugovor.

On, prema saznanjima Monda, ne želi da napusti Zvezdu dok mu ne bude sve isplaćeno, tako da do sporazumnog raskida neće doći, što je i potpuno očekivano.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black Tooth
Monday, 18.01.2016
16:00

dajte mu te 3 plate i neka ide! saberi izgubljeno i nastavi dalje!

avatar
Anoniman sam
Monday, 18.01.2016
10:56

Meni je najvise zao to sto on te pare nije ZASLUZIO ali nazalost ima puna prava da uradi tako nešto i da sam ja on verovatno bi to uradio

avatar
Teleoptik 162km
Sunday, 17.01.2016
22:51

Fabrisijo je igrao za 5000 evra mesecno.Da vidim kako bi mi neko oteo 30.000 da sam mu zaradio milione. Nije Fabrisijo kriv sto Partizan nije znao da posluje u proslosti.

avatar
ParniValjak!
Monday, 18.01.2016
00:39

Nezna ni sad...

avatar
Nenad Stanisic
Sunday, 17.01.2016
21:11

U pravu su oni..... ali kako bi ih ja razbijao od kazni..... Bio bi im zivot vrlo traumatican tih 6 meseci..... Trening, individualni 5.30h. Svako jutro. Svaki nedolazak >>> 10 odsto od plate. Pa ga stavis na klupu. Pa ga uvedes 3 utakmice za redom u 94. minutu.... Pa ga stavis da trenira ne s omladincima, vec s kadetima..... I samo cekas da nesto odbije, da bi ga kaznio..... Da zaradi svaki evro iz ugovora. :D

avatar
Bronhi situacija
Sunday, 17.01.2016
20:01

Nerealno je traziti od nekoga da se odrekne prava koje mu po ugovoru pripada. Ovde se ne radi o emocijama nego o poslu - nacinu na koji se zaradjuje za zivot. Potpuno drugo pitanje je ( a mislim i vaznije) koliko ti momci zaradjuju obzirom na stanje u kojem se nalazi kompletno drustvo. Na zalost u sportu potpuno dominira novac , i to je najvaznije merilo - na srecu ne i jedino.

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 17.01.2016
19:21

Ugovor je ugovor i tu nema dalje.

avatar
bora majstor
Sunday, 17.01.2016
19:08

najbolja opcija poslati ih u neki nizerazredni klub da ramo treniraju pa ako im se isplati neka ostanu ,ili da pristanu na raskid ugovora

avatar
ludak
Sunday, 17.01.2016
19:01

nek pikaju iz kuce jedan sa drugim... dzeparac im nece faliti...

avatar
Дејан Илић
Sunday, 17.01.2016
18:51

Oni samo postuju ugovor i uzimaju ono sto im po njemu sleduje (kao i Krasic u Feneru) tu nema nista sporno i ja bih uradio isto... Pogresna procena kluba prilikom transfera nije njihov problem...

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Sunday, 17.01.2016
18:46

Kakvi su ovaj Fabrisio i Parker kao pijavice...

avatar
rossonero_t
Sunday, 17.01.2016
18:39

Pa tako to funkcionise danas u svetu fudbala, sta njih briga za klubove oni hoce svoje pare... To sto nasi klubovi srljaju sa transferima i strancima je prica za sebe, i ja bih trazio pare do kraja ugovora da sam na njihovom mestu.

avatar
Je\'l Realno
Sunday, 17.01.2016
18:34

Ako hoce sve pare onda ga prebaciti u Teleoptik ili jos bolje ostaviti tu gdje jeste ali slati ga da trenira odvojeno od ekipe u 7h ujutru na sta klub ima pravo... i ne racunati na njega do kraja leta.nIli to ili da uzme te 3 plate i neka ide gdje hoce.