"Večiti" ga merkali, završio kod Lalatovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.01.2017.
23:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Momak koji je u minulom periodu bio na meti najvećih srpskih klubova karijeru će nastaviti u Čukaričkom. Nenad Lalatović dobio odlično pojačanje.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Čukarički dobio je bitku za fudbalera koji je svojevremeno bio na meti Crvene zvezde i Partizana što znači da će Nenad Lalatović u prolećnom delu sezone imati jednog aduta više u borbi za takmičarske ciljeve.

Nakon završetka saradnje sa atinskim AEK-om Darko Zorić (23) je dogovorio trogodišnju saradnju sa Čukaričkim i očekuje se da uskoro bude predstavljen kao novo pojačanje "Brđana".

Radi se o crnogorskom internacionalcu koji je 2014. godine iz Čelika otišao u redove atinskog AEK-a, a u prethodnoj sezoni nosio je dres čačanskog Borca kao pozajmljen igrač.

Upravo su partije Darka Zorića iz prethonde sezone bile najbolja preporuka za "večite" ali se krilni fudbaler odlučio za Čukarički i novu saradnju sa Nenadom Lalatovićem.

Momak koji je u prethodnoj sezoni upisao sedam pogodaka i isto toliko asistencija u dresu Borca sa "Brđanima" bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor a na Banovo Brdo stiže kao slobodan igrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke