'Večiti derbi' za Oumarua!

Autor: Miloš Marković
petak 04.07.2014.
10:56
Izvor: Sportske.net

Preokret u vezi sa Abubakarom Oumaruom najavljuje se poslednjih dana, u trku za ovog napadača se uključila i Crvena zvezda.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan nije krio želju da angažuje Abubakara Oumarua, iskusnog napadača sa kojim je trener Nikolić prošle godine sarađivao u Vojvodini.

Oumaru je iz Novog Sada prešao u Beveren, već duže vreme se pominje povratak u Srbiju, upravo u redove crno-belog kluba, ali priča u vezi sa Abubakarom je dobila pomalo i neočekivani obrt.

Naime, za ovog fudbalera je interesovanje pokazala i Crvena zvezda koja ima želju da tamnoputog fudbalera vrati na Marakanu.

Podsetimo, Oumaru je 2009. godine stigao u Zvezdu, gde nije dobio pravu šansu i gde mu je pokazano nepoverenje tadašnjeg rukovodstva. Kamerunac nakon Zvezde prelazi u OFK Beograd, a potom i u Vojvoidinu gde je i definitivno dokazao Zvezdi da je napravila grešku kada ga se olako odrekla.

Oumaru je u dresu novosadskog tima postigao 43 pogotka, bio jedan od najistaknutijih fudbalera ovog tima.

Novo rukovodstvo Zvezde želi da se iskupi, ali je naišlo na veliku prepreku u vidu obeštećenja koji je istakao Beveren, sa kojim Oumaru ima ugovor do 2015. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke