Večiti derbi - Padaju golovi, vodi Zvezda! (UŽIVO)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.02.2016.
16:57
Izvor: Sportske.net

Pratite uživo najveći praznik srpskog fudbala, derbi između Partizana i Crvene zvezde uživo na našem portalu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Stadion Partizana
gledalaca: oko 27000
sudija: Vlado Glođović

Partizan: Šaranov, Bandalovski, Gogua, Jovanović (od 81. Lukić), Bogosavac, Everton, Brašanac, Ilić (od 62. Kosović), A. Stevanović, Mihajlović, Božinov (od 53. Vlahović).

Klupa: Kljajić, Vulićević, Kosović, Jevtović, M. Stevanović, Vlahović, Lukić.

C.zvezda
: Kahriman, Petković, Luković, Pavićević, Ibanjez, Le Talek, Grujić, Katai (Plavšić od 76. minuta), Donald, Srnić, Vijera.

Klupa: Supić, Edson, Plavšić, Babunski, Ristić, Gavrić, Sikimić.

Prvo poluvreme

Počela je utakmica, atmosfera na stadionu Partizana je fenomenalna, viđena je bakljada na južnoj tribini, dok je na severnoj viđena lepa koreografija.

2' - Solidna prilika za Zvezdu, Marko Grujić je ušao u šesnaesterac Partizana, pao je, ali Glođović nije dosudio penal. Uslovi sve slabiji zbog velike količine dima od baklji koje su zapalili navijači Partizana.

Prekid je trajao svega 2-3 minuta, utakmica je nastavljena.

7' - Mirno za sada, bez dobrih akcija, igra se uglavnom na sredini terena.

9' - Partizan je imao dobru akciju, Bogosavac je uposlio Sašu Ilića koji je bio na 16 metara od gola, pokušao je da pronađe Stevanovića na drugoj strani, ali lopta nije stigla do nekadašnjeg fudbalera Intera.

Everton dobija žuti karton nakon nekoliko oštrih startova nad Markom Grujićem.

11' - Bogosavac i Ilić su ponovo kombinovali, kapiten je proigrao Mihajlovića koji je nakon par driblinga pao u šesnaestercu gostiju. Svi su tražili penal, ali Glođović je doneo odluku da gane dosudi. Reklo bi se, opravdano.

17' - Gogua, 1:0 za Partizan!!!

Nakon kornera koji je izveo Mihajlović igrači Partizana su kombinovali, ponovo je lopta došla do Mihajlovića koji pronalazi Goguu u šesnaestercu i pogađa gol Kahrimana za 1:0.

Gol pogledajte OVDE.

24' - Ibanjez, 1:1!


Crvena zvezda stiže do izjednačenja golom Ibanjeza iz slobodnog udarca, Šaranov je postavio loše živi zid, loše je i reagovao nakon šuta.

Gol pogledajte OVDE.

25' - Partizan je imao neverovatnu priliku da dođe do prednosti, Mihajlović je pronašao samog Stevanovića koji sa par metara pogađa u Kahrimana. Izgledna pozicija, najbolja prilika na utakmici ne računajući golove.

Novi prodori Mihajlovića, veoma je opasan po levoj strani i za sada zadaje najviše problema odbrani Zvezde, posebno Petkoviću.

33' - 2:1 za Zvezdu!


Bogosavac je ispao, Slavoljub Srnić je ušao iza leđa odbrane Partizana, uposlio Vijeiru u šesnaestercu koji pogađa za 2:1!

Gol OVDE.

35' - Nakon kornera koji je izveo Katai, Marko Grujić je najviše skočio, nadvisio je Bandalovskog, ali je šutirao preko gola.

Smirile su se strasti, tempo je opao pred sam kraj prvog poluvremena, već 7,8 minuta se ništa ne dešava.

U poslednjem minutu prvog dela Ibanjez je pokušao iz velike daljine da savlada Šaranova koji je, ipak, bio siguran.

Kraj prvog poluvremena, Crvena zvezda golovima Ibanjeza i Vijeire vodi sa 2:1. Gol za Partizan postigao je Gogua.


Drugo poluvreme


Počelo je drugo poluvreme, u prva tri minuta za sada nema bitnijih dešavanja.

47' - Partizan je debelo oštećen pošto je lođović dosudio ofsajd koji nije postojao. Mihajlović nije bio u ofsajdu, postigao je gol kasnije.

49' - Slavoljub Srnić propušta najbolju priliku ako izuzmemo golove. Vieira je odlično uposlio Slavoljuba Srnića koji izlazi 1 na 1 sa Šaranovim, ali je golman Partizana ovo sjajno odbranio.

Partizanova odbrana stoji dosta visoko, ekipa Ivana Tomića je nešto ofanzivnija, ali i dalje bez prilika.

57' - Srnić upošljava Grujića u šesnaestercu, igrač Liverpula nije bio u preterano dobroj poziciji, zato i šutira pored gola.

Novi prekid zbog paljenja baklji, u toku je 62. minut.

65' - Brašanac je pao na 17-18 metara od gola, Glođović je dosudio faul. Mihajlović je, ipak, šutirao preko gola.

Mladi Vlahović konačno stvara priliku za Partizan nakon dužeg vremena. Napadač je uposlio Bandalovskog koji šutira sa 10-15 metara, ali u Kahrimana.

71' - Drugi žuti karton za Lukovića! Brašanac ga je sjajno prevario, Luković je napravio faul, a Glođović mu pokazuje drugi žuti karton. Zvezda sa igračem manje, traku preuzima Pavićević.

Opasni napadi Partizana, Vlahović je uporan, baš kao i Mihajlović, ali bez rezultata, još uvek.

84' - Partizan ima igrača više skoro petnaest minuta, ali bez šansi.

Dosta prekida u drugom poluvremenu, najviše zbog baklji, a sada su Stevanović i Kahriman na zemlji nakon teškog duela. Očekujemo makar 5-6 minuta nadoknade vremena.

88' - Bogosavac je odličan, proigrao je Vlahovića koji upošljava Stevanovića, ali brži je Kahriman koji ostaje na zemlji nakon uklizavanja Stevanovića.

Samo Glođović zna koliko je produžena utakmica, treći minut nadoknade je u toku.

Konačno je sudija podigao tablu, igraće se još četiri minuta od ovog trenutka.

90+6' - Mihajlović odlično prolazi, odlaže loptu Stevanoviću koji šutira sa 20 metara, a šut mu blokira Ibanjez.

Vlahović šutira, brani Kahriman. Velika prilika za Kosovića, brani Kahriman!

Kraj!!!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Redman
Sunday, 28.02.2016
01:37
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 28.02.2016
00:04

Kao sto sam juce ili prekljuce rekao sudija je crveno nastrojen i uticao je na konacan rezultat koji je trebao da bude 2:2, prvo, nema govora o penalu, simuliranje klasicno na srpski nacin, to sem za spanske blizance tj Ronaldu i Mesiju nikome se na svetu ne sudi, cak u Englesku bi dobio zuti igrac koji pada, drugo, cist gol u drugom poluvremenu je sudija ponistio crnom blizancu, jer Mihajlovic nije bio u ofsajdu, iz aviona se videlo, trece, sve ostale situacije sudija je pravedno odsudio, ali na kraju po meni je sudija ostetio crnog blizanca, ali neka, sada je Real sa Nisave na 3 mestu a to je najbitnije posle ovog kola i to je ono sto sam prizeljkivao potajno...

avatar
Doktor_Ijopet!
Saturday, 27.02.2016
19:12

Prosto je neverovatno koliko komentator utakmice navlaci za partizan. Veoma neprofesionalno.

avatar
Saturday, 27.02.2016
20:31

Taj komentator prenosi sve vase utakmice, ali otkud bi ti mogao to da znas, a naravno da si slagao i za ovo. A sudija, za koga je on navlacio?!