Veče je propalo, jutro je pravo vreme za nove radosti - Srećno, ''Orlići''!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.06.2015.
23:57
Izvor: Sportske.net

Zaboravite na Kopenhagen, vreme je za novo jutarnje uživanje, uz maestralne srpske ''Orliće''!

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Pred nedeljni okršaj između U20 reprezentacija Srbije i SAD na ''Mundijalitu'', nadajmo se samo da izabranici Veljka Paunovića nisu večeras, poput nas, nepotrebno gubili vreme gledajući srpski ''A'' tim protiv Danske u Kopenhagenu.

A ako i jesu, imali su po ko zna koji put priliku da vide kako ne treba i da će na brojnim greškama ''Orlova'' i sami izvući korisne pouke.

Ali, da se posvetimo ekipi koja nam je proteklih dana donela mnogo radosti i vratila nadu u srpski fudbal.

Paunovićevi ''Orlići'' su na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu stigli u četvrtfinale, a u nedelju od 6.30h po našem vremenu, boriće se protiv vršnjaka iz SAD za plasman među četiri najbolje reprezentacije na svetu!

Sve što su i do sada uradili, ima istorijski značaj za srpski nacionalni tim, a svaki korak dalje učinio bi kompletnu sliku o njima - savršenom!

Predvođeni Veljkom Paunovićem, koji će, uvereni smo, tek potvrditi kakav trenerski kvalitet poseduje, Predrag Rajković, Andrija Živković, Sergej Milinković-Savić i drugovi su nas, pre svega, oduševili odnosom prema dresu sa državnim grbom.

Tako je bilo od početka takmičenja i sećate se da im niko ovde nije imao šta da zameri posle startnog poraza od Urugvaja.

Nadali smo se samo da će oni takav pristup obavezama imati i dalje, što su oni i potvrdili, a pobede su došle kao neminovna posledica toga, uz neosporni kvalitet i talenat naših igrača.

Ne sumnjamo da će tako biti i u nedelju ujurtru protiv Amerikanaca, koje su već pobedili tokom priprema za ovo takmičenje i odlično ih poznaju.

Čak i da ovoga puta izostane rezultat koji priželjkujemo, možemo samo da budemo ponosni na igrače koji su uspeli da jednu sumornu sliku o srpskom fudbalu učine mnogo lepšom.

Sigurni smo da ćemo i sutra uživati u njihovoj igri i jedva čekamo da ih ponovo vidimo na terenu!

Samo hrabro, ''Orlići'', Srbija je uz vas!

Očekivani sastav:

Srbija: Rajković, Stevanović, Veljković, Babić, Antonov, Zdjelar, Milinković Savić, Živković, Maksimović, Gaćinović, Šaponjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Sunday, 14.06.2015
02:15

A sta ako izgube hocete i njih da vredjate i kudite kao A reprezentativce?

avatar
Madridista
Sunday, 14.06.2015
00:10

Nisu ovo orlici, ovo su pravi orlovi! Mada ja sam siguran da ce za 2-3 godine ovi podbaciti kao i svi. Jer dok ne idu za parama sve je dobro, a kod nas se vrlo brzo okrecu istim.

avatar
iskusna vezara
Saturday, 13.06.2015
23:59

ajde deco, pokazite i objasnite splavarima kako se bori za svoju zemlju