Veća 'zverka' otima Gaćinovića Partizanu?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.01.2015.
15:18
Izvor: Sportske.net

Jedan od najtalentovanijih mladih igrača u zemlji mogao bi da napusti Vojvodinu u zimskom prelaznom roku pošto pored interesovanja Partizana Gaćinović ima i ponudu jednog holandskog kluba.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović slovi za jednog od najtalentovanijih mladih igrača u domaćoj ligi pa nije čudno što kao takav privlači pažnju najboljeg tima u zemlji.

Partizan odavno "merka" prvotimca Vojvodine ali se čini da će crno-beli ostati praznih šaka pošto je holandski prvoligaš ponovo podgrejao interesovanje za Gaćinovića.

Momak ponikao u Leotaru lako bi mogao da krene stopama Dušana Tadića i Filipa Kostića koji su internacionalnu karijeru počeli u redovima Groningena.

"Tačno je da imam ponudu Groningena. Oni su zvali i ranije, ali onda je bilo nekih problema. Sada su se ponovo zainteresovali i ne bih imao ništa protiv da odem tamo. Znam da je Tadić u Groningenu ostvario punu afirmaciju, ali i mnogi drugi igrači, poput Filipa Kostića i Rišaira Živkovića" rekao je Gaćinović za "EuroBlic".

Mijat Gaćinović trenutno zauzima treće mesto na listi najboljih strelaca u Jelen Superligi sa osam postignutih golova na 15 odigranih utakmica.

Vojvodina bi njegovom prodajom mogla solidno da zaradi i nema sumnje da u datim okolnostima Groningen ima prednost u odnosu na Partizan koji ne može da bude konkurentan finansijski moćnijim evropskim klubovima kada je borba za igrače u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mare care
Thursday, 08.01.2015
16:28

stvarno ste vi novinari smešni ko bi ostao u srbiju bre ako ima ok ponudu. I zašto bi on došao u partizan