Vazurina replika Sudijskoj komisiji, ali to nije sve...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.05.2017.
21:30
Izvor: Beta

Pitanja koja je Sudijska komisija u večerašnjem saopštenju uputila i na njegovu adresu okarakterisao je kao ''smešne priče'', ali odgovor iz Humske će tek da usledi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je da sve što je danas saopštila Sudijska komisija može lako da se proveri.

"Smešne priče. Tehnika je otišla toliko daleko da veoma lako može da se proveri da li sam nekoga zvao. Te sudije lično uopšte ne poznajem", rekao je Vazura agenciji Beta.

Vazura je najavio da će Partizan kao klub reagovati povodom optužbi Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Sudijska komisija FSS je postavila pitanje direktoru Partizana ko je ispred kluba zvao glavnog sudiju utakmice četvrtfinala Kupa protiv Voždovca, kao i arbitra sa prvenstvene utakmice sa Radnikom.

Vazuri je sudijska komisija FSS postavila i pitanje - kako je moguće da jedan tako veliki klub dozvoli transparent sa telefonskim brojevima sudija i objavu njihovih lica na zvaničnoj klupskoj televiziji "stvarajući pritisak i medijsku hajku protiv članova sudijske organizacije".

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Tuesday, 09.05.2017
10:17

Tole je kriv za sve

avatar
Jelena Renovcevic
Monday, 08.05.2017
22:36

Niko nije rekao da si ti zvao nego su te pitali ko je zvao ali ti si se sam prepoznao.

avatar
Delije Sever 021
Monday, 08.05.2017
22:00
avatar
paok
Tuesday, 09.05.2017
06:36

Pa za basek doktora Terzica i jeste, jos uvek nije bio na poternici.

avatar
Delije Sever 021
Monday, 12.06.2017
19:16

Ne zezaj,nije na potrenici ali je hapsen,nedozvoljeno nosenje oruzja,kakav jeto spprtski radnik kada u kaseti automobila drzi pistolj za koji nema dozvolu? Posten neki covek :)

avatar
Monday, 08.05.2017
21:44

Tužite i zvezdu i Sudijsku komisiju pa neka izrečeno dokazuju na sudu. 640 dana, 70 kola, skoro dve cele sezone je Sudijska komisija ćutala, sve dok je zvezda bila prva, tada su sudije bile ispravne i neuplašenje, e sada kada je Partizan prvi javljaju se i nešto im smeta, nešto im ne odgovara. Nismo mi rasli u Finsku ili na Island da ne možemo da shvatimo šta vam smeta i šta nameravate do kraja sezone. Slavite sad na fejs buku.

avatar
Nikola_pg
Monday, 08.05.2017
21:41

Aj da vidimo kako ce reagovati?? Bas me zanima. Nece nikako, jer ne smije, jer je zvao, vrsio pritisak. A i ovaj nas sigurno. Ali eto, to nase je katastrofa a ovo njihovo je laz.

avatar
Peron
Monday, 08.05.2017
22:02

Cuti bre.. Penal protiv vose i napretka, se me sudi rodjenom bratu a gol u derbi sto ste dali sramota

avatar
Tuesday, 09.05.2017
10:19

Kao da je ovaj protiv Vozdovca bio mnogo bolji, molim te:-D Tricavih dvanaest penala u sezoni od strane 12. zvezdinog igraca- sudijska organizacija i 4-2-3-1-1 formacija:-D

avatar
Petar Petar
Monday, 08.05.2017
23:39

Ma zovu oni sigurno, to nije tajna. Meni je samo nejasno sta je sudija na toj utakmici sa Vozdovcem sudio Partizanu posle tog poziva? I zasto sudijska komisija kada replicira Terzicu koji ih je direktno prozvao mesa u tu pricu i Partizan. Dalje, zasto se sudijska komisija ne oglasi odmah posle takvih incidenata, nego ceka povoljan trenutak da pravi aferu. Znaci nema afera dok prvenstvo ide kako treba... Znaci u plej ofu, od cetiri odigrane utakmice, jedna je derbi, druga je Vosa gde nisu imali ni potrebu da zovu jer je sudija svirao i bez poziva kako treba i za ove dve su zvali za svaki slucaj. A sta cemo sa ulazenjem u svlacionice protivnickih klubova? Ja bih samo jednu stvar upitao Terzica, a i sve vas koji ste na njegovoj strani.... Naravno da je Partizan mesetario proteklih dvadesetak godina, bas kao sto je i Zvezda, ali hoce li neko da mi objasni na kojoj je to utakmici u tih 20 godina Zvezda pokradena? Kada se prica o lopovima, valjda je red da se navede situacija gde ti je neko nesto ukrao. I dalje tvrdim, za takve izjave imaju osnova mozda svi timovi u nasoj ligi osim Zvezde i Zvezdana Terzica. Ne mozes pricati o kradjama kada si ti krao pet puta vise od tog o kome pricas. Ne mozes pricati o kradjama kada si utakmicu izgubio na terenu jer si bio gora ekipa, znaci nije vam niko svirnuo penal na 18 metara kao nama pre tri godine. Zvezda je do 98 otprilike i mogla da se nosi po snazi ekipa sa Partizanom, od tad pa na dalje je realno iz sezone u sezonu slabija ekipa (osim mozda 2003, kada smo igrali ls pa smo batalili prvenstvo). Cak i titula sa Muslinom je smesna (ona iz 2001) jer ste u toj sezoni isto imali penal na skoro svakoj utakmici, tada su i poceli da vas zovu zvezdanaesterac.

avatar
Nikola_pg
Monday, 08.05.2017
22:39

Pa ne ne, kad ste vi u pitanju onda ne. Ali zato nasem igracu treba sjekirom nogu da otkinu da bi vi rekli, pa dobr, pfff, mogao je i da ga ne svira. Je li svirano za nas, jeste. Ali i za vas i to i kapom i sakom.

avatar
Monday, 08.05.2017
21:33

Musline, odlazi:-D