Vazura: "Zvezdina sramota, nisu razmišljali o igračima"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.05.2017.
13:14
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura smatra da su čelnici Crvene zvezde povukli sramotan potez odlukom da se ne pojave u centralnoj loži stadiona u Humskoj.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbalere Partizana sinoć su tokom finalne utakmice Kupa Srbije iz centralne lože stadiona u Humskoj bodrili svi klupski funkcioneri, dok Crvena zvezda nije imala svoje predstavnike.

Nema sumnje da su predstavnici Crvene zvezde odlučili da bojkotuju dolazak na stadion Partizana zbog činjenice da je organizator meča bio Fudbalski savez Srbije sa kojim je klub iz Ljutice Bogdana od juče zvanično "u ratu".

"Nažalost, to je njihova sramota. Pokazali su svoje pravo lice. Partizan je na terenu pokazao da je najbolji u Srbiji. Nismo imali nikakav kontakt, ne znam zašto nisu došli. Meč je organizovao FS Srbije, ne Partizan" rekao je za "Žurnal" Miloš Vazura.

Zanimljivo je da su u centralnoj loži stadiona Partizana bili proslavljeni fudbaleri Crvene zvezde Darko Kovačević, Perica Ognjenović, Goran Bunjevčević, ali se zato nije pojavio niko ko trenutno rukovodi klubom iz Ljutice Bogdana.

"Oni se nisu pojavili, to ide njima na čast, njihova je sramota. Da se finale igralo na 'Marakani', uprava Partizana bi sigurno došla. Time se pruža i podrška igračima, oni očigledno nisu tako razmišljali" zaključio je Vazura.

Partizan je golom Nikole Milenkovića savladao Crvenu zvezdu u finalu Kupa Srbije i tako šesti put u svojoj istoriji osvojio "duplu krunu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LoleRava
Sunday, 28.05.2017
14:36

Ovo je takodje sramota nevidjenih razmera,da se ti ne pojavis,ne znas da prihvatis poraz ma kakav on bio,pritom ajde da imas stvarno neku zaledjinu pa da i radis to,nego sta ima Terzic,covek nas je osramotio toliko pa mislim da dodje neki najveco grobar od svih grobara da ne bi mogao ovako da nas osramoti kao on.Bruka i sramota na sta smo mi kao klub spali.Da nam Terzic bude sve u klubu,od sekretara,treneraa,sportskog direktora,pa ovog za finansije do predsednika i da svi okolo cute.

avatar
Milan89
Sunday, 28.05.2017
14:15

Da li bilo Koji navijac moze da mi objasni ko je taj Vazura?

avatar
Sunday, 28.05.2017
17:30

Isto sto i vas terza u zvezdi!

avatar
Sunday, 28.05.2017
17:34

Isto sto i Iliev u Partizanu!

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 28.05.2017
14:07

Boli terzu uvo. Dok ovi kukaju on dobar par milki ove sezone. Srusio je ofk, sada rusi zvezdu.

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 28.05.2017
13:28

Terzo ostaniiiiii

avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
13:20

Zakljucak se sam jasno namece, Savez je 100% nas:-) Nema veze sto fale samo Stevo Glogovac i(li) Milivoje Vitakic da bude kompletirana zvezdina odbrana iz doba benita na celu i najuzem rukovodstvu FSS, GROBARSKI! Inace, jako ruzno je i ono sto je uradio nas Vlahovic (samarcinu je dobru jednu zasluzio za onaj gest, sve cabulje bi mu otpale od jedne vaspitne), ali i kangino nepridruzivanje spaliru, a onda i ono sto je uradio petkovic koji vec odavno vazi za jednog od najnekorektnijih u njihovim redovima, nije me on iznenadio, nije ni kanga, ali jeste NEPRIJATNO ovaj nas klinac.