Vazura: "Zadovoljni smo, nastavljamo ka cilju"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.09.2017.
23:42
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura kazao je da u Humskoj mogu da budu zadovoljni bodom koji je osvojen u Bernu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana započeli su takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope remijem sa ekipom Jang bojsa na gostujućem terenu.

Nakon meča svoje utiske o ostvarenom rezultatu i samoj igri izabranika Miroslava Đukića izneo je i generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

"Mislim da treba da budemo zadovoljni iako tugujemo za propuštenim šansama u drugom poluvremenu, konkretno Tavambinom", priznao je Vazura.

Operativac crno-belih tvrdi da je remi prihvatljiv i da bi bio zadovoljan bodom da mu ga je neko ponudio pre početka.

"Da nas je neko pre početka meča pitao 'da li bismo bili zadovoljni bodom', mislim da bi rekli 'da'. Ekipa je igrala dobro iako teren za naše uslove nije dobar za igru. Rekao bih da njima u revanšu neće odgovarati naš teren, tako da ćemo ići na pobedu i kod kuće", poručio je Vazura.

Najbolji pojedinac u ekipi Partizana danas je bio golman Vladimir Stojković, ali Vazura hvali i ostala pojačanja.

"To mi je posebno drago, kako zbog njega, tako i zbog nas. Mislim da je Stojković pun pogodak kao i sva ostala pojačanja, Tošić, Ožegović... Raduje me i kako je Solomon ušao u utakmicu. Zadovoljni smo i nadam se da idemo ka našem cilju, a cilj je da Partizan prezimi u Evropi", zaključio je Vazura.

Narednu utakmicu u Ligi Evrope Partizan igra 28. septembra na svom terenu protiv kijevskog Dinama, ali zbog kazne koju je izrekla UEFA ne može da računa na podršku sa tribina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Friday, 15.09.2017
15:15

ozeg za sada nista nije pokazao. brat solo mora da igra pre njega!

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 15.09.2017
12:14

Rekao sam ja da partizan moze da bude jak samo sa pravim Zvezdasima u timu, a to se potvrdjuje posle svake utakmice.

avatar
AC REVOLTIZAN
Friday, 15.09.2017
08:13

Valjda Solomonovom? Njegova je bila bolja. Domacini su imali vise sansi od nas i generalno su bili bolji, ali sudija je bio bas kriminalan i tesko nas je ostetio u nekoliko navrata, nije bas zahvalno ocenjivati neke stvari kad imas tako nesto u vidu...

avatar
svojnasvome
Friday, 15.09.2017
07:09

Nismo ni ocekivali da ces reci da si sa nekima nezdovoljan jer pravdate vase poteze..n....ozegovic, za.ostale poteze ok al ma spicu partizan nema igraca...dolle je mali od rawambe se prqvi da bude sta njje i eto samo ozegovic?! Ranije se spic dovodi........kao stos e i rabije u kvali.dovode igraci tipa stojkovic.