Vazura ubeđuje "Grobare" - Trojica najboljih ostaju!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.06.2017.
10:20
Izvor: Sportske.net

Sjajne vesti za Partizan donosi Miloš Vazura, generalni direktor ovog kluba.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Partizan je tokom ovog leta doveo jedino u svoje redove Danila Pantića, a i zašto bi činio više kad se radi o šampionskoj generaciji koja je uspela da uzme duplu krunu i kada niko još od glavnih fudbalera nije otišao iz Partizana, osim Nikole Milenkovića.

Ono na čemu će u Partizanu najviše raditi jeste poboljšanje ugovora najboljih igrača, pre svih Đurđevića, Leonarda i Evertona.

"Partizan mora da prodaje igrače. Transfer Nikole Milenkovića stupa na snagu 1. jula i kada stignu pare od Fiorentine, ući ćemo mirno u evropske kvalifikacije i prelazni rok. Glavno: ne moramo nikog da prodajemo, pojačaćemo ugovore Evertonu i Leonardu, nećemo da se odreknemo Đurđevića"
, rekao je Miloš Vazura, prenosi "Žurnal".

U vezi Leonarda, Vazura je istakao da je u stalnom kontaktu sa njim i da će on biti još srećni kada mu se ponudi novi ugovor, kao i da će on biti Partizanovo najveće pojačanje.

Leonardo bi na pripreme Partizana trebalo da stigne u ponedeljak.

Videćemo koliko je Partizan u mogućnosti da zadrži svu trojicu (Evertona, Đurđevića i Leonarda), posebno ako stignu jake ponude iz inostranstva, a napominjemo i činjenicu da je Iliev rekao da postoji mogućnost prodaje Đurđevića ili Leonarda.

Za Đurđevića su zainteresovani moskovski klubovi CSKA i Spartak, za Leonarda takođe postoji interesovanje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Saturday, 24.06.2017
12:25

Ako ne cekam na komentare o Milanu, onda cekam na vestima o Partizanu. Vazno da jubentus i celzito odmah pronalaze put do svetlosti dana Hahaha

avatar
Saturday, 24.06.2017
11:58

dati im ugovore direktno vezane za LS ili LE ... da im se povecava plata a da ne igramo grupnu fazu to je za mene van pameti ... ne zanima me titula , samo EVROPA !!! ...

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 24.06.2017
10:47

Bolje dovesti samo Pantića nego neke krševe i panjine kao Terza. Dača ako se pokaže otkupimo ga kao Jankovića a ako ne pokaže ništa onda fajront i to je to.

avatar
Malo veliki covek
Saturday, 24.06.2017
10:44

Ako udjemo u evropsko takmicenje(bilo koje) ne vidim razlog da iko ode, samo da se pojacamo malo. Mora jedan desni bek, Vulicevica stizu godine, stoper jedan(dobar je Cirko, ali mnogo utakmica izgubio, a i Ostojica stizu godine), play i dosta je, mirni smo narednih godinu dana.

avatar
Saturday, 24.06.2017
10:36

Ući u kvalifikacije za LŠ sa samo 1 ozbiljnim štoperima koji može da odgovori tim zadatku jr neozbiljno na nivou Đurića i njegove svite jer je on upravo tako radio. Ostanak glavnim igrača uz produžetak ugovora bi bio za svaku pohvalu. Osim štopera potreban je još jedan ofanzivni igrač koji bi bio zaista pojačanje, na kojoj poziciji zavisi od formacije koju Đukić bude primenjivao. Napad na grupnu fazu bez ta sva igrača je neozbiljan!

avatar
Burazer
Saturday, 24.06.2017
10:30

Treba dovesti dobrog stopera, I po jednog novog u vezi i napadu. Ja sam za to da se proda Djurdjevic, a da se za te pare dovede neki drugi napadac, ili da se forsira onaj mali Jovanovic.

avatar
R E V O L T
Saturday, 24.06.2017
12:51

I golmana. I ja sam isto, ali za to prvo, riskantno bi bilo da vec sad guramo malog.

avatar
R E V O L T
Saturday, 24.06.2017
10:23

Kako zasto bi cinio vise, Aleksandre, nasa liga je ocajna i nije gotovo nikakav reper! Tri pojacanja su onaj minimum minimuma za Evropu, apsolutna neophodnost. Bilo bi lepo da vec nisu potrosene pare i od Blekija i Vlahovica, ali tesko...