Vazura pušten iz pritvora, tužilaštvo nastavlja postupak

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.05.2017.
17:59
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura pušten je na slobodu nakon saslušanja u tužilaštvu povodom nelegalnog nošenja oružja.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Petnaestak sati proveo je u pritvoru generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura nakon što je u nedelju uveče priveden zbog nošenja oružja bez posedovanje dozvole.

Fudbalski klub Partizan oglasio se tim povodom zvaničnim saopštenjem, a iz Humske je portalu "Mondo" rečeno da je Miloš Vazura pušten na slobodu.

Miloš Vazura je priveden nakon što je u njegovom vozilu pronađeno oružje za koje ima dozvolu za posedovanje, ali ne i za nošenje.

Saslušan je u drugom osnovnom tuilaštvu, koje će protiv njega nastaviti krivični postupak zbog nelegalnog nošenja pištolja koji je pronađen u njegovom vozilu, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Milica Ljubičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragica Podric
Tuesday, 30.05.2017
08:38

Treba kazna i to velika,oduzeti im i titulu i kup .pa sa njima u drugu ligu. ... .

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 29.05.2017
19:33

Hapsi, zatvaraj i bacaj ključ!

avatar
Monday, 29.05.2017
19:00

Možda je trebao da nosi baklju i motku radi sigurnosti pošto za njih ne treba dozvola, a i policija se povlači kad vidi takve da idu da jure navijače i članove uprave po gradu. Sramota šta radi ova država, ako hoćete objavite mi komentar, ako nećete ni ne morate, više ovo niko ne smatra za ozbiljno.