Vazura odgovorio kritičarima: ''A bili smo najbolja uprava...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.11.2015.
22:38
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sve slabiji rezultati Partizana kako sezona odmiče izazivaju sve veće nezadovoljstvo među navijačima Partizana, koji sve glasnije prozivaju aktuelnu upravu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nepunih godinu dana po preuzimanju dužnosti u Humskoj, aktuelno rukovodstvo prolazi kroz najteže trenutke, zajedno sa kompletnom ekipom fudbalera Partizana i novim stručnim štabom.

Seriji loših rezultata ne vidi se kraj i ako aktuelna prvenstvena pauza ne pomogne da se ekipa oporavi i trgne iz letargije, kraj jesenjeg dela sezone mogao bi da bude katastrofalan po još uvek aktuenog šampiona.

Kritike na račun uprave Partizana sve su žešće, a zamera im se, pre svega, loše obavljen posao u letnjem prelaznom roku.

Međutim, generalni direktor Miloš Vazura u izjavi ''Novostima'' uverava da je uprava učinila onoliko koliko je mogla u zadatim okolnostima.

''Dali smo sve od sebe da ojačamo tim, ušli smo u Ligu Evrope, delovali stabilno i u tom trenutku je izgledalo da su ti igrači doneli kvalitet. Sada se, sa druge strane, s pravom postavlja znak pitanja pored njihovih imena. Šta će se dalje dešavati sa njima već je pitanje za Ivicu Ilieva''
, ističe Vazura.

On priznaje da nema objašnjenje kako crno-beli mogu da pobede Steauu, BATE Borisov, AZ, ili Augsburg, a da ređaju kikseve protiv Metalca, Jagodine, Radnika...

Ne vidi u svemu tome preveliku krivicu uprave i podseća da je niko nije kritikovao kada je Partizan pobedio Steauu, na primer.

''Od početka sezone smo prešli put od najbolje do najgore uprave, ali to je Srbija. Kada smo došli u klub zatekli smo očajnu finansijsku situaciju, ugašenu struju, grejanje i jako loše ugovore igrača.

Rezultati na terenu sada ne prate to poboljšanje, ali verujem da ekipa ima kapacitet da se vrati. Opstanak u Evropi bi nam mnogo značio, u zavisnosti od toga ćemo realizovati planove za zimu'',
izjavio je Vazura.

A kada su u pitanju pomenuti ''loši ugovori igrača'', jedan od njih bio je i onaj sa Dankom Lazovićem, koga nova uprava nije uspela da zadrži u Partizanu.

''U slučaju Lazovića nije kriv ni Danko, a ni mi, već bivša uprava. Nismo ga mi oterali ili prodali, napravljen je takav ugovor da on može da ide u svakom trenutku. Volkovu je istekla ugovorna obaveza sa nama, pokušali smo da zadržimo Drinčića, dok je kod prodaje Branka Ilića u tom trenutku to bila procena struke'', objašnjava Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Thursday, 12.11.2015
10:32

Dok se u upravljanje klubom mešaju ljudi koji nemaju pojma niti sa bilo kakvim upravljanjem, niti sa sportom uopšte (kao što je recimo Vazura) ne mogu se očekivati rezultati. Gledajte kako je Zvezda prošla sa Antićima, Tončevima, Kokezama, Vesićima, Bašanovićima i ostalim magovima prevara. Vazura da je još toliki ne može nadmašiti promašaje poput Onjila, Parkera, Bosančića...

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 12.11.2015
09:45

Ovaj covjek bas nema veze sa fudbalom. Pa zar nije uspjeh dovesti Danka Lazovica, a da bi igracu takve klase (bar za nasu ligu) ponudili vise godisnju saradnju potrebno je da se to dobro plati, nije da se Djura nije sjetio da mu ponudi 5-godisnji ugovor vec ovaj to vjerovato nije prihvatio. Ma, to je svima jasno osim njemu...

avatar
Thursday, 12.11.2015
08:24

bILISTE NAJBOLJI PO NOVINAMA a sada se vidi kaki ste (SVI SU KRIVI SAMO NE VI-KRIVI SU ONI PRE VAS)

avatar
Dejan Samatovic
Thursday, 12.11.2015
06:32

Partizan Partizanovcima .politicari,bagro,menadzeri,olosi mars iz uprave .Sta ce nama SNS u Partizanu?,ponavljam Partizan Partizanovcima.

avatar
MilošPB
Thursday, 12.11.2015
14:57

A Marjanović, Dačić, Ružić (SPS) ... su super. Kad je bivši fudbaler/legenda bio na čelu Partizana? Ako je Bjeković legenda fudbala, onda se svak može nazvati legendom.

avatar
Raky_b
Tuesday, 17.11.2015
22:04

oni niti su pokusali unistiti Partizan niti su pokusali unistiti Zvezdu (cak stovise, doveli vam Gasprom i Telekom), tako da je, super su naspram ovih, koji niti jednu dobru stvar nisu napravili.

avatar
Dropkick Murphys
Thursday, 12.11.2015
18:23

Nema Partizan dovoljno legendi,kao sto ih ima Zvezda..Cinjenica.....Nek neko dokaze suprotno,argumentovano......Ako moze......

avatar
Gorann
Thursday, 12.11.2015
04:33

Sve je jasno kad pogledas iz drugog ugla tj. koga ste to pobedjivali i na koji nacin. Steaua (zvucno ime ali imena ne igraju nego igraci) jako lose igrala, jedan korner nisu izveli kako treba u dve utakmice, a imali su i igraca manje (kako vi volite da se zalite). Bate igrao sa pola snage, onoliko koliko im je trebalo da prodju dalje. Od njih ste ispali. AZ (zvucno ime ali losi ove sezone - 10. u svojoj ligi) imao igraca manje, a Augsburg (vau Bundesliga, ali ubedljivo zadnji u toj ligi, u kupu ispali od treceligasa) tako da ni te utakmice nisu bas za pohvaliti. To je istao kao kad bi se neki klub hvalio kako je pobedio Partizan jer je veliki klub, a Partizan nikad gori.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 12.11.2015
02:19
avatar
noname
Thursday, 12.11.2015
02:16

ukucajte na google njegovo ime, covek skoro i nema istoriju pre mesta u Partizanu. Ko je lik uopste i po kojem kriterijumu, osim stranke, dolaze ovi likovi u upravu bilo cega?

avatar
booksofknjige
Thursday, 12.11.2015
01:47

stvarno,poslednji dobar prelazni rok je bio onaj kad su doveli diaru i moreiru,ovo sve ocajno,da nije zile ZELEO da ostane,ne bi ni ligu evrope igrali,jer bi pukli od steaue,i da nije bog reko penal i crveni .zvezda odrala ovaj prelazni rok,jest da je pretrpala igrace al bar ima da se probere,ne ko ovi idioti,cekaju bozinova celu godinu,moraju grbica da vade iz bunara jer nema ko da igra krilo,kako zile i brasanac da igraju 5 meseci nonstop sreda-subota...ocaj ocaj,stevanovic i fabrisio nisu losi,al malo je to,vise su prodali nego doveli,a igraju evropu..vrv su ocekivali da ce izgubiti sanse odmah u evropi pa da ne trose na izgubljeno,al ih zile i abu zeznuli xd

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 12.11.2015
01:37
avatar
d.j.grljanac
Thursday, 12.11.2015
01:26

А ко вам је икад реко да сте најбољи?nЕво ја као последњи гробар кажем НАЈГОРИ СТЕ, пардон, ВАС ТРОЈИЦА: ПОПОВИЋ, ВУЧЕЛИЋ И ТИ!nНАПОЉЕ ИЗ КЛУБА И НАШИХ ЖИВОТА!

avatar
MilošPB
Thursday, 12.11.2015
15:06

Pre toga je najgori bio Đura frizura, pa pre njega je Tole bio najgori (dok nije prešao u savez i postao najbolji) a o Bjeki i Zeki i da ne govorim. Vi ste u stvari zadovoljni bili samo sa tadašnjim premijerom Mirkom Marjanovićem.

avatar
Stemi
Thursday, 12.11.2015
00:32

Treba da te je sramota. Da imaš obraza ne bi davao izjave, neko bi si sakrio u rupu iz koje si i izašao. Kadar SNS-a samo da se melje i priča. Mrš iz Partizana.

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 12.11.2015
00:20

sve poslo nzbrdo kad si ti poceo javno da se mesas

avatar
Roči Salamanka
Thursday, 12.11.2015
00:16

Fabrisio,Lekovic.Subic,Bozinov,Stevanovic... to je trud sadasnje uprave?Pa moju ekipu iz kraja da ste doveli igrali bi badava duplo bolje nego ti polovnjaci.Svi su isti,dok se ne privatizuje klub mozemo samo ovakve scene da gledamo godinama....

avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 11.11.2015
23:51

pokusali smo da zadrzimo drincica trazeci od njega na smanjenje plate!

avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 11.11.2015
23:50

Koji topuz je procenio da Branko nema mesta a neki amater iz brazila ima u timu???

avatar
Simic Branislav
Thursday, 12.11.2015
00:43

za drincica si upravu, za ovo drugo isto, a za fabrisija odjebi ako se ne razumes u fudbal. covek ima i pas i pokrivanje i sve pogledas samo golove koje primamo 90% su greska vulicevica ili jevtovica nemaju veze sa stoperima

avatar
Prevrcem se u grobu!
Thursday, 12.11.2015
14:56

ivanicev gol u novom sadu njegova greska npr. jedan si od retkih koji misli da je nesto taj pokazao.

avatar
EDO
Thursday, 12.11.2015
12:05

Konacno neko da ukapira koliko nam svira po desnoj strani...Vule je nazalost totalno beskoristan,izlece,ne vraca se,gresi..jedino sto se bori ali borio bi se i amater..

avatar
bora majstor
Thursday, 12.11.2015
08:54

u pravu si momce

avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 11.11.2015
23:48

da! da! dali ste sve da se unisti to! to jeste!

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 11.11.2015
23:47

* za ljude (Volkov i Drincic)

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 11.11.2015
23:46

Hteo sam da Volkov ode, mislim da tu i nismo napravili neku gresku, u slucaju Lukaca, ali i Drincica, to se ne bi uopste osetilo samo da ste doveli adekvatnu zamenu za coveka, a za Branka Ilica sam prvi licno i ja neverovatno naseo na tu vasu pricu o platama i izdvojio ga za to sto ste vi nameravali jer je bila aktuelna i ona prica o strancima iako sam ga dosta gotivio kod nas. Skuletic spada u kategoriju onih koji u Partizanu sada ispadaju nenadoknadivi iako to nisu, ali Lazovic jeste!

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 11.11.2015
23:43

DALI STE SVE OD SEBE?!?!?!