Vazura OBJASNIO! Evo zbog čega uprava nije kriva za Partizanov krah!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.08.2016.
17:41
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Iz njegovog ugla, stiče se utisak da je krivac sam otišao, a iz aktuelnog rukovodstva se, izgleda, niko ne smatra odgovornim za aktuelno stanje u klubu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iz godine u godinu, turbulencije u Partizanu postaju sve veće, a da li je ono što gledamo ovih dana kulminacija, ili uvod u još teže stanje, pokazaće naredni dani, pre svega naredna Skupština, zakazana za 12. septembar.

Iako su crno-beli već eliminisani sa evropske scene, iako su u duelima sa ekipama koje su ''do juče'' igrale u nižem rangu takmičenja, osvojili samo bod na startu Superlige, aktuelno rukovodstvo, koje trenutno ima status ''privremenog'', i dalje ne namerava da na predstojećoj Skupštini preda vlast opoziciji na čelu sa Nenadom Bjekovićem.

Ceh katastrofalnim rezultatima na startu nove sezone juče je platio trener Ivan Tomić, koji je podneo ostavku na tu funkciju, a u izjavi za ''Informer'' tim povodom, generalni direktor kluba Miloš Vazura ne vidi razlog zboj kojeg bi bilo ko iz klupskog rukovodstva povukao isti potez ovih dana.

''Niko iz uprave nije razmišljao o odlasku. Uprava je sportskom sektoru dovela sve igrače koje su tražili'', ključni je argument Miloša Vazure, koji je dodao i da je Tomić odluku o ostavci doneo ''prvenstveno u dogovoru sa navijačima'', a onda i sa upravom.

I zaista, čak desetorica novih fudbalera angažovana su ovog leta (Marjanović, Radin, Miletić, Ostojić, Leonardo, Radović, Janković, Đuričković, Đurđić i golman Stevanović), ali od njih, za sada, Partizan praktično nema nikakve koristi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

41 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Tuesday, 02.08.2016
00:52

Sweet serial killer-hahaha iz kakve mase sine,o cemu baljezgas ti?-Alo,ja sam to oko Fofane i Lea napisao jos sinoc na twiteru.A i sam znas da je Nikolic vredjao onog tamnoputog igraca u Sloveniji.Ako ne znas,proguglaj malo.

avatar
Tuesday, 02.08.2016
11:48

Jao, molim te, potpuno su identicni komentari, mene si nasao da farbas. Sta i ako se zoves tako, cemu to skrivanje?

avatar
Igor Tambur
Monday, 01.08.2016
23:03

Tu je u pravu imamo nesposobni sportski sektor

avatar
Tuesday, 02.08.2016
10:37

a KO JE POSTAVIO SPORTSKI SEKTOR

avatar
Peđa3
Monday, 01.08.2016
20:46

Čovek zalutao, totalnO!

avatar
Poznavalac
Monday, 01.08.2016
20:35

Ali znao sam da ce uprava da se ogradi!Dno dna,dok god su tamo vazura,vucelic,vuletic,iliev bice samo gore i gore!

avatar
El Diablo
Monday, 01.08.2016
20:30

Pocnite da razmisljate o ostavkama.Da primenim oproban recept.Upravo kad ce ostavka?

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 01.08.2016
20:16

To stoji, ne mogu grešiti duše, niko nije kriv za Tomićevo neznanje ali je uprava kriva što se kockala sa takvom neznalicom! Uprava je kriva za ogromnu pljačku Partizana od dolaska iste na ovamo! Ima tu još, ali, UPRAVA NAPOLJE!

avatar
Dača
Monday, 01.08.2016
19:57

Ovaj još nije postao političar? Ima odlične demagoške sposobnosti za tako nešto. Podseća me na jednog od mojih nadređenih.

avatar
Monday, 01.08.2016
23:02

Kako nije kad je preko stranke dosao u Partizan, procitaj malo o njemu...

avatar
Tuesday, 02.08.2016
23:54

I sto kazes...

avatar
Dača
Tuesday, 02.08.2016
23:18

Zašto bih? Bolje ću da pročitam neku knjigu nego biografiju ove individue.

avatar
paok
Monday, 01.08.2016
19:49

Koliko god ja ne volim ovog lika sada je u pravu. Pa Tomic je trazio te igrace i on je direktni krivac za rezultate. Uprava mu je sve dovela na vreme a to sto on nije znao kako sa njima je vec druga stvar. Pa nije taj Vazura igrao na terenu, da naglasim jos jednom da ne gotivim tog lika nimalo.

avatar
noname
Tuesday, 02.08.2016
01:34

taj lik i drustvo su doveli Tomica kao pocetnika na klupu , odgovorni su isto koliko i on!

avatar
Play Fair Today
Monday, 01.08.2016
19:42

Cujem da se vraca Marko Nikolic.

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 01.08.2016
19:17

Bolje vratite Kizu ili Marka Nikolića! Mare je najbliži povratku kako prenosi Mocart.

avatar
El Diablo
Monday, 01.08.2016
22:49

Ako on dodje,odose nam Everton,Gogua,Leonardo.Tretirace ih kao Fofanu,Mangu i Oumarua (naravno dok je Abu igrao za Vojvodinu).

avatar
Tuesday, 02.08.2016
11:49

Jankovic umesto Radovica i Djurdjic umesto Bozinova, sve ostalo je odlicno.

avatar
El Matador PFC-FCB
Tuesday, 02.08.2016
00:08

Abubakar mu je bio najbolji igrač u Voši. Everton, Gogua i Leo ostaju. Mislim da će štoperski tandem činiti Gogua i Balažic a Radović i Everton na sredini terena u 4-4-2 Formaciji. Protiv Voše ovako: Stevanović - Vulićević - Gogua - Balažic - Miletić - Leonardo - Radović - Everton - Mihajlović - Božinov - Vlahović

avatar
Monday, 01.08.2016
23:38

Kako lazes da nisi Neko iz mase...

avatar
Monday, 01.08.2016
23:02

Kako ti smaras Jujuju

avatar
CZYNWA
Monday, 01.08.2016
18:37

Ostavka Tomica nece biti dobra za Partizan, koliko god on imao neke svoje fiks ideje, on je barem imao neku viziju, za razliku od prethodnika. Jeste otjerao neke igrace, koji su bili najbolji na svojim pozicijama (Mare Jovanovic, Subic, Abubakar), ali opet ponavljam, imao je neki plan. Za Partizan bi bilo najbolje, da pokusaju da vrate Stanojevica, nek mu daju para koliko god ima, jer zna da radi svoj posao. A sto se tice 'tastatura' grobara koji se u fudbal razumiju 'kao Mara u mu*a' (povratak kralja i njemu slicni) da ne traze kricvce u sudijama, savezu... nego da prvo najure ovog debeljka, koji u zivotu potrcao nije, a kamoli igrao fudbal, nas Terza jeste krimos, ali bar se razumije u svoj posao, za razliku od Vazure. Zao mi je Partizana, ali nije jos kasno, sjetite se prosle sezone, mi smo bili u identicnoj situaciji, a vec u Januaru smo pricali o Ligi Sampiona. Kod nas se nikad ne zna sta nosi sutra.

avatar
paok
Monday, 01.08.2016
23:41

Videcemo hoce li to biti dobro, ali sada mora tako. Nema igre, nema rezultata. Neko je morao da plati za to. Po meni je Tomic kriv jer je on trazio te igrace i dobio ih je na vreme a realno nije nista uradio. Od Stanojevica nema nista, nije lud da se sada vraca kada su ovi prevaranti u upravi.

avatar
Povratak kralja XLI
Monday, 01.08.2016
18:23

Vazura, znaš li fudbalska pravila? Ne znaš! Pa kako onda sa takvim generalnim direktorom očekivati uspeh? To mogu samo oni koji se -snalaze- po Srbiji, mada sam siguran da svi znate šta to znači.

avatar
ipak smo mi PRVI
Monday, 01.08.2016
20:12

Njegov poso i nije da zna pravila.To je poso sporske struke.Njegov poso treba da bude taj da klubu obezbedi prili srestava za normalan rad.Njegov poso treba da bude briga o finasijama o trosenju para o pronalazenju nacina kako i gde se moze ustedeti.A o sporskim pitanjima treba da brine S.Direktor trener i strucni stab za to su i dovedeni. vezura treba da vrsi pregovore sa drugim klubovima oko prodaje ili kupovine igraca i da dogovari najbolje uslove za Partizan.Nije njegov poso da bira igrace i pravi taktiku.Pogledaj sakoliko su igraca doveli tomicu za 6 mjeseci celi jedan tim.A koga su prodali samo igrace na koje Tomic nije racuno.Ako ti dovedu 15-20 igraca koje si ti trazio i biro plus jos imas par igraca koji su dobri a vec bili u timu i ti nisi u stanju da napravis normalnu ekipu onda ti nisi za tog posla u ovom slucaju Tomic. Pa Partizan je bolje igro na kraju prosle sezone nego sad.Bolje da nista nije ni mjenjo.

avatar
Monday, 01.08.2016
23:13

Nije tacno da su na pripremama igrali samo Gogua i Balazic, dokle cete to da pisete, prve dve su nam poceli bas Gogua i Milenkovic:-) Jasno je kao dan da je (na kraju) bilo dosta lutanja u pogledu tima i izmena i da je Tomic izgubio kompas, ali Radovic je bio iznudjeno resenje jer je dobio raskid ugovora, Djurdjic ne moze da igra sam u napadu sto je i sam rekao kad je dosao samo drugim recima pa ga mnogi nisu shvatili na pravi nacin, Leonardo je tu i doveden na vreme, ali nije bio spreman isto kao i Radovic sto je i logicno kao sto je i logicno da ne dodju svi igraci odjednom u prelaznom roku, a pritom cak i nije ta klasicna desetka sto ce nam biti problem sto mnogi ljudi bas i ne razumeju, a mozda cak i razumeju. Bozinov je veliki balast, gledali su njega najpre nekome da prodaju, a do tada da se krpimo sa onim sto imamo samo sto i taj covek jednostavno nece da ode ni svoju u Bugarsku ni u Koreju, on bi i dalje u Spaniju ili Italiju sto je veoma smesno, sada se konacno od toga odustalo i dovesce jednog spica nezavisno od njegovog statusa. Miletic je bio pohvaljen u jednom drugom kontekstu, a to je fizicka sprema, nasi igraci su uglavnom dosli iz domace lige, tako je i trebalo sve da se odvija, popuna i ide upravo tim redosledom, steta sto nije bilo jos jednog ili dva stranca do sada, verovatno bi i Tomic jos uvek bio tu Pozz

avatar
Meepo
Monday, 01.08.2016
18:03
avatar
Monday, 01.08.2016
17:59

I Jankovic i Leonardo su nam sigurno momentalna pojacanja ili pojacanja kojima nece trebati jos mnogo da dostignu onu zeljenu formu, a ako sad neko misli da smo doveli Mesija i Ronaldinja, smanjite dozivljaj. Radovic i njegov dolazak su isforsirani jer je dobio taj raskid ugovora, a sa njim bih postupio isto kao i Slovenci ukoliko se ne popravi u dogledno vreme dok Djurdjic ceka pojacanje u napadu i tu vec nema neke preterane filozofije, ne moze mali Vlahovic jos da igra u tolikoj meri. Miletic i Marjanovic su u Partizanu predvidjeni da igraju kad se prodaju nasa deca do cega bi vec i u ovom prelaznom roku trebalo da dodje sto je i izvesno u slucaju Darka, ali ostaje malo veca misterija zbog cega nisu dobili vecu sansu i pored te cinjenice, narocito se to odnosi na Miletica koji je 100% vec sada zasluzio igranje u prvoj postavi. Radin i Djurickovic nikako nisu ni bili projektovani da budu u prvom timu, tu treba malo vise smanjiti ocekivanja i napraviti jasno razgranicenje da su u najboljem slucaju igraci za rotaciju, a Ostojic i Stevanovic u Partizan sasvim sigurno nisu dosli samo da bi grejali klupu ili sedeli na tribinama osim ako NE bude prodat neko na njihovoj poziciji sto je vec stvar koja zavisi od mnogih faktora na trzistu, tu treba strpljivo jer Ostojic cak moze i da se ustali ako Balazic ode, ali ne mora da znaci te treba videti sta ce i novi trener da uradi po pitanju preostalih dolazaka, u Stevanovicevom slucaju tesko da cemo jos dugo gledati neku rotaciju jer je sigurno vec sada bolji od Saranova, Ostojic je vec sada negde izmedju treceg i cetvrtog stopera, mozda i izmedju drugog i treceg, tesko je reci u ovih par nedelja kako ce se stvar razvijati. Meni smeta sto smo mi doveli samo jednog stranca, tu mogu da razumem ako navijaci imaju zamerke, doveo bih jos stopera, desnog beka i spica, desni bek i spic su minimum.

avatar
svojnasvome
Monday, 01.08.2016
20:56

Vazura ti li si?

avatar
ipak smo mi PRVI
Tuesday, 02.08.2016
10:44

Druze ja ni za jednog igraca nisam reko da je los.Vec da je igra ocajna.I ne razumem zasto gurati igraca na poziciju na kojoj je los.A naprimer taj igrac odigra na svojoj poziciji veise nego dobro.Po meni mnogo se lutala ali bez potrebe.Jer nije bilo potrebe za tim lutanjima jer kad imas konkretne igrace na pozicijama zasto izmisljati toplu vodu bez potrebe.Druga je stvar kad nemas igrace pa trazis prinudna resenja.Po meni naprimer Bogosavac bi bio bolji igrac u veznome redu nego u odbrani nije decko za odbrane a u napadu je dobar malo jos da doradi neke stvari.poz

avatar
Monday, 01.08.2016
23:43

pre 5 satinImace koristi, ne bojte se nista. Je l' neko mozda za prasetinu? Dobro ide uz spricer...

avatar
Mangus
Monday, 01.08.2016
17:50

Realno gledano, ako trazis igraca i dobijes tog igraca, onda mozes samo da cutis i prihvatis da ne znas sta radis.nPritom su Mire i Djurdjic ozbiljni igraci za nasu ligu, koliko god godina imali

avatar
Monday, 01.08.2016
18:36

To je tacno, ali covek gotovo da nikakvu drugu podrsku nije dobio od kluba, a morao je...

avatar
ipak smo mi PRVI
Tuesday, 02.08.2016
15:24

Upravo to prerano je za njega bilo da vodi Partizan.Prevelik je to pritisak sa sviju strana za mladog i neiskusnog trenera.Nemoze on da odigra utakmicu kao na trenigu kad ekipe igraju bunker kad su tereni losi moras biti veliki strucnjak i izmisliti nesto u toku utakmice.Promeniti nesto u igri i nacinu igranja.

avatar
Monday, 01.08.2016
23:04

Archie, trebalo je da se klub ponasa kao normalan, a ne da se stavi u sluzbu jednog drugog i npr. vodi kokezu, suvise toga ima da se pise...

avatar
Archie
Monday, 01.08.2016
20:36

Kakva još podrška mu je trebala?

avatar
ipak smo mi PRVI
Monday, 01.08.2016
20:03

Kako nije dobio podrsku.Jel posle utakmice sa Backom podnio ostavku a uprava nije prihvatila.Sta su ljudi trebali da vise po novinama i pruzaju mu podrsku.Jesu mu doveli 8 pojacanja pre utakmicama u Evro takmicenju jesu.Jesu prodali i jednog igraca koji je bio kljucan.Nisu.A sad pogledaj malo prelazne rokove od pre par sezona uvek se tim krpio a takmicenja uveliko krenula i prodavali se igraci oni glavni u toku kalifikacija za evro takmicenja.Nemozes cele pripreme da uigravas dva stopera i onda u prvoj utakmici ubacis drugog.i to decka od 18 godina. Nemozse Oterati igraca koji je odigro sa Goguom 6 meseci bez greske i dovesti igraca koji je 4-5 godina stari sporiji aj da nekazem i losiji.Nemozes igrati igru sa jednim napadacem sidrasem a da ti taj igrac dolazi na centar po loptu zato sto niko ne uspije jedno krsteno dodavanje prema napadacu da napravi.Sta su ljudi iz uprave krivi postavili su trenera i sporskog direktora dali im sve ovlasti i sad opet Uprava kriva.Doveli im sve aman sve igrace sto su trazili a nisu prodali aman nikog i opet oni da budu krivi.Pogledaj samo koliko je igraca Tomic doveo malte ne celi tim od kako je posto trener.I sta radi uigrave jedne igrace i kad pocnu zvanicne utakmice te igrace skloni.Hvali onog levog beka kako je Partizan doveo igraca za LS a onda ga nema ni u protokolu.Stavlno vrti jedne te iste igrace dok pojedinci dobijaju sansu na kasiku i to vecinom pred kraj utakmice kad nista nemogu da promene.

avatar
Monday, 01.08.2016
17:43

Imace koristi, ne bojte se nista. Je l' neko mozda za prasetinu? Dobro ide uz spricer...