Vazura još čeka na policijsku zaštitu?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.05.2016.
09:35
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Iako je posle brutalnog napada na njegovo obezbeđenje generalni direktor Partizana tražio zaštitu pripadnika policije, kaže da je do sada nije dobio, a napadači su i dalje na slobodi...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Uznemirujuće scene nasilja ispred stadiona Partizana prošle sedmice izazvale su osude sa svih strana, uz nadu da će počinioci tog nedela biti ubrzo privedeni pravdi.

Međutim, to se još uvek nije dogodilo, što iz dana u dan izaziva sve veću zebnju u Humskoj, pogotovo što generalni direktor kluba Miloš Vazura, koji je i bio meta nasilnika, još uvek nema policijsku zaštitu.

On se tim povodom oglasio za ''Informer'', priznajući da i sam strahuje da bi napad mogao da se ponovi.

''Naravno da strahujemo, ali nadamo se da do toga neće doći i da ćemo imati zaštitu policije. Oni valjda rade na tom slučaju, a mi jedino što možemo u ovom trenutku jeste da čekamo.

Od srede ćemo održati sednicu Radne grupe, pa ćemo videti šta ćemo dalje povodom tog slučaja'',
objašnjava Vazura.

On otkriva da do sada nije dobio nikakve informacije iz policije, pa ni odgovor na zahtev za policijsku zaštitu, a kada su u pitanju povređeni pripadnici obezbeđenja, Vazura kaže da su i dalje na kućnom lečenju i da se oporavljaju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sundjer bob
Tuesday, 03.05.2016
11:30

Nije stvar koliko da uzme, nego kako da opravda ovo sto je do sada uzeo?! Svestan je da ga ceka ozbiljan mardelj, zato se ovoliko i bori!!!

avatar
Paljuka
Tuesday, 03.05.2016
10:15

Ne razumem čoveka, draža mu je funkcija od glave na ramenima? Nisam partizanovac, al stvarno ne razumem kolko novca moras da uzimas da i posle ovoga ne odes iz kluba?