Vazura ima poruku za "marginalce" koji prozivaju legende Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.01.2016.
17:45
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura preneo je da su svi zaposleni u klubu iz Humske zgroženi 'prozivkama' koje su prethodnih dana bile usmerene ka Nenadu Bjekoviću i Žarku Zečeviću.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon zvaničnog saopštenja za javnost u kojem je fudbalski klub Partizan najoštrije demantovao optužbe Bojana Radovanovića da su crno-beli nameštali utakmice u domaćoj ligi, tim povodom se oglasio i generalni direktor kluba iz Humske.

Miloš Vazura je bio konkretan i stao u odbranu čelnika Partizana koji su navodno učestvovali u nečasnim radnjama.

"Moram da se osvrnem na gluposti koje izlaze u pojedinim medijima vezano za Nenada Bjekovića, pa i Žarka Zečevića. Sramota je da se takvi ljudi pominju u negativnom konteksktu. Partizan je ogorčen zbog toga, najiskrenije" kazao je Vazura za "Blic".

Prethodnih dana jedan štampani medij prenosio je navode Bojana Radovanovića o tome kako su nameštane utakmice i kakvu su ulogu u toj priči navodno imali Nenad Bjeković i Žarko Zečević.

"Pojedine grupacije, ničim izazvane, prozivaju Bjekovića. Pa on je najuspešniji direktor u istoriji Partizana, čovek koji je toliko doprineo imidžu i velikim rezultatima našeg kluba. Neka svima bude jasno - ova uprava zahvalna je do neba Bjekoviću za sve što je učinio ranije za Partizan" poručuje Vazura.

Fudbalski klub Partizan je u vreme dok su Nenad Bjeković i Žarko Zečević zauzimali visoke rukovodeće pozicije uspeo da izgradi Sportski centar Zemunelo koji je bio kamen temeljac za sve uspehe crno-belih u prethodne dve decenije.

"I Bjeković i Zečević su uvek dobrodošli u Humsku 1, a garantujem da će rezultati njihovog rada zlatnim slovima ostati zapisani u našu sjajnu istoriju. Neće njih neki marginalci da prozivaju, dokle god je Partizana" oštro je poručio Miloš Vazura.

Podsećamo da je Nenad Bjeković obavljao ulogu sportskog direktora FK Partizan do maja 2007. godine, a njegov najbliži saradnik bio je Žarko Zećević koji je imao funkciju generalnog sekretara u klubu iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bobar84c
Friday, 29.01.2016
19:16

Ko ko ovaj gospodin. https://www.youtube.com/watch?v=IA7AN16bMJ0nBjeka i zeka su dobrodosli a onomad ih terali ....

avatar
PLAYBOY
Friday, 29.01.2016
19:08

Vazura znamo mi dobr ciji si ti poltron! Zato ovako pricas, samo ne znam ko je toliko glup da ti poveruje...

avatar
Zvezda do Tokija
Friday, 29.01.2016
18:59

Pa ovaj Vazura je najveci marginalac u istoriji Partizana

avatar
Vanja Grubač
Friday, 29.01.2016
18:56

Samo izguglaš o tom liku koji proziva i sve će biti jasno mada mi ni ovaj ne bi prišao stadionu bliže od Autokomande.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Friday, 29.01.2016
18:54

Namestio te je plavooki dugouhi i zato pricas ovako o njima dvojici, ali trebao bi neko da ti kaze za Romu, Slijemu, Makabi PT, Bezaniju, ali i za sve one titule koje su prepust-i/ali zvezdi u jednom trenutku...

avatar
degrobarizator
Friday, 29.01.2016
20:46

Misli ukrali Zvezdi u jednom trenutku.

avatar
Krcunijo najboLa si!
Friday, 29.01.2016
18:54

ako stvarno hocete prave dokaze o namestanju onda morati doci do mene zna se kada! salu na stranu zasto se uopste javlja bre ovaj? samo jos gora sumnja se stvara ovako! postavio ga cika zec da trubi za novinare!

avatar
Vardy (Gol Masina)
Friday, 29.01.2016
18:51

Vazura i Terzic olicenje postenja!!

avatar
Poznavalac
Friday, 29.01.2016
18:48

Vazura,vucelic,iliev,jovicic su najveci marginalci,veci ne postoje!

avatar
REVOLT SPT BuNT
Friday, 29.01.2016
19:20

Jovicic bas i nije. Mozda se nije toliko eksponirao, ali taj covek je jedini od njih cetvorice davao svoje pare Partizanu. Naravno, za tu garnituru uprave nemam nista lepo da napisem, ali i ovo je fakat...