Vasilić: "Zanima nas vrh tabele"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.07.2014.
14:51
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Levi bek OFK Beograda Jovica Vasilić rekapitulirao je do sada urađeno u sklopu priprema i konstatovao da će "Romantičari" u narednoj sezoni jurišati na vrh tabele.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda pripremaju se za početak nove sezone na Zlatiboru a sudeći prema rečima Jovice Vasilića radovi na podizanju spreme za sada idu pravim putem.

"Sve je u najboljem redu, dobar rad krasi prve dane priprema na Zlatiboru. Iako se još uvek upoznajemo sa novim šefom struke, napredak postoji, a to smo i dokazali u prvoj pripremnoj utakmici" rekao je Vasilić.

"Romantičari" su u ponedeljak savladali rumunski Čelaul rezultatom 2:1 a taj trijumf samo je dodatno uticao na kvalitet atmosfere u timu.

"Ekipa se polako uigrava, bitno je da je ostao kostur tima, pa nam je lakše sve. Dobar rad je pojačan i odličnom atmosferom. Pobeda je podigla samopouzdanje svima u taboru i dobro je što smo na ovaj način otvorili pripreme" istakao je Vasilić.

Scenario iz prethodne sezone kada se OFK borio za opstanak do samog kraja šampionata svi su izbacili iz glave jer su apetiti "Romatičara" porasli pa se u novoj sezoni nadaju plasmanu u gornjem delu tabele.

"Vrh tabele nas zanima, to ćemo ostvariti, baš na način koji sam pomenuo, dobrim radom i uigranim timom. Sebi želim što i saigračima, mnogo zdravlja, jer jedino tako možemo naprabiti uspeh" zaključio je levi bek plavo-belih sa Karaburme.

Fudbalere OFK Beograda na startu nove sezone očekuje gostovanje novosadskoj Vojvodini a taj meč je zakazan za 9. avgust.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke