Varvarin na nogama - Stigao Predrag Luka!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.07.2017.
11:03
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Euforija koja vlada u Varvarinu nakon istorijskog uspeha Temnića uskoro bi mogla da postane još veća pošto bi klubu trebalo da se priključi bivši igrač Partizana.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbalski klub Temnić iz Varvarina dugo je tavorio po nižim rangovima takmičenja ali je u prethodnoj sezoni uspeo da ostvari istorijski uspeh i plasira se u Prvu ligu Srbije.

Novi prvoligaš počeo je pripreme za sezonu pred nama u kojoj će primarni cilj biti opstanak, a glavni adut Temnića trebalo bi da bude bivši fudbaler Partizana, prenosi "Žurnal".

Na prvom okupljanju pred početak priprema uz novog trenera stigao je i Predrag Luka, najzvučnije pojačanje u timu iz Varvarina.

Bivši fudbaler Partizana u fudbalskom CV-u ima upisane dve titule prvaka Srbije osvojene sa crno-belima u sezonama 12/13 i 14/15.

Požarevljanin je svojevremeno nastupao za crno-bele u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope pa nema sumnje da će i pored toga što mu se karijera nalazi u silaznoj putanji biti veliko pojačanje za Temnić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 05.07.2017
17:25

Kad se samo setim njegovog starta,ako me secanje sluzi protiv Radnickog iz Nisa. Ubio je coveka ,kao Bruce Lee . Naravno bez iskljucenja. :-) :-)

avatar
Wednesday, 05.07.2017
12:46

Znači plakao sam dok sam čitao ovo.S kim smo mi napadali LŠ...

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 05.07.2017
14:22

Ranko Stojić i njegov uticaj

avatar
Wednesday, 05.07.2017
15:33

konan varvarin