Vanić: "Zvezda favorit iako nije dominantna kao prošle sezone"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.11.2016.
11:51
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Šef stručnog štaba Metalca iz Gornjeg Milanovca Nenad Vanić smatra da niko nema taj luksuz da preti Crvenoj zvezdi iako branilac titule ne igra na nivou iz prethodne sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Jedna od najinteresantnijih utakmica 17. kola domaćeg fudbalskog šampionata mogla bi da bude subotnja u Gornjem Milanovcu gde će ekipa Metalca ugostiti aktuelnog šampiona.

Obe ekipe nalaze se u dobroj formi, s tim što će domaćin imati posebnu inspiraciju zbog činjenice da pred svojim navijačima dočekuje najtrofejniji klub u Srbiji.

"Izlišno je da pričamo o težini utakmice sa Crvenom zvezdom, maksimalno smo spremni i imamo obavezu da dostojno predstavljamo klub i promovišemo naše igrače. Kompletna javnost će biti fokusirana na ovu utakmicu, ujedno je to dobra prilika za afirmaciju naših igrača" kaže strateg Metalca Nenad Vanić, a prenosi "Žurnal".

Šef stručnog štaba superligaša iz Gornjeg Milanovca imao je prilike da nosi dres Crvene zvezde, a pred subotnji duel sa braniocem titule ulogu favorita prepušta bivšem klubu.

"Crvena zvezda je favorit, iako nije dominantna kao prethodne sezone. Pobeđuje u kontinuitetu, ima igrače koji u svakom momentu mogu da odluče. Od dolaska Miodraga Božovića Zvezda beleži odlične rezultate" konstatuje Vanić.

Obe ekipe imaće određenih kadrovskih problema jer Nenad Vanić ne može da računa na Anta Mitrovića, dok za Zvezdu ne mogu da nastupe Aleksandar Luković, Gelor Kanga i Zoran Rendulić.

Podsećamo da je na startu prethodne sezone Metalac uspeo da zaustavi crveno-bele u Gornjem Milanovcu što nagoveštava da bismo u subotu ponovo mogli da gledamo interesantan i uzbuljiv meč.

Utakmica 17. kola Superlige Srbije između Metalca i Crvene zvezde na programu je u subotu od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 45
Thursday, 24.11.2016
17:59

Grof sa zvezdom beleži odlične rezultate ali tek od 2p čuvene utakmice na Vračaru za koju još niko nije odgovarao, a inače ko se nadao da će OFK onako da se rastrči u 1p. Protiv Kairata, Ludogoreca i Sasuola ništa ne obećava i to ispunjava, a i kako sam kaže samo da preguraju jul i avgust posle je sve lako.